BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.514,01
HABER /  EKONOMİ

HSBC ve Atasayda atamalar

HSBC ve Atasay'da yeniden yapılanma sürüyor. Atasay Mağazacılık Genel Müdürlüğüne Haldun Ulutürk getirildi.

Abone ol

HSBC'de kart yönetiminden sorumlu Grup Başkanlığına Mehmet Sindel getirildi. HSBC Bank AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, 1 Mayıs 2007 tarihinden itibaren görevine başlayacak Sindel'in, HSBC Advantage kredi kartı, POS ve Advantage üye iş yeri pazarlama ve satışlarından sorumlu olacağı kaydedildi.

2006 yılının Ağustos ayına kadar Doguş Otomotivde Kurumsal İletişim ve Stratejik Pazarlama Koordinatörü olarak çalışan Sindel'in, daha önce 5 yıl Garanti Ödeme Sistemlerinde kart pazarlama ve satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı, ayrıca Unilever'de, Nestle'de, Bristol Myers Squibb'de ve Citibank'ta da çalıştığı belirtildi.

ATASAY'DA YENİDEN YAPILANMA

Yeniden yapılanma çalışmaları doğrultusunda şirket organizasyonunda değişikliğe giden Atasay Kuyumculuk'ta ise, yurt içi ve yurt dışı satış kadrosunun genel müdürlük ve ihracat genel müdürlüğü şeklinde faaliyet göstereceği bildirildi. Atasay Mağazacılık Genel Müdürlüğüne Haldun Ulutürk, Atasay Mağazacılık Genel Müdür Yardımcılığına Hakan Yücesan, Atasay Mağazacılık ürün geliştirme ve satın almadan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına ise Sedef Ulutürk'ün getirildiği, Oğuz Şenalp'in de Atasay İhracat Genel Müdürü olduğu kaydedildi.