BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ankara'da kesik baş vahşeti

Ankara'nın Altındağ İlçesi'nde 30 yaşındaki Ayşe Demir, kocasının işlettiği bakkalda 17 yerinden bıçaklanıp, kafası gövdesinden ayrılmış olarak bulundu

Abone ol

Polis, cinayet şüphelisi olarak aradığı akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen 'kuşçu' lakaplı Ahmet Ö'yü, bir köprü altında Ayşe Demir'in kesik başı ile yakaladı.

Olay Sultan dün Murat Mahallesi'ndeki bakkal dükkanında meydana geldi. Bakkal 40 yaşındaki Tamer Demir, cuma namazına giderken yerine karısı Ayşe Demir'i bıraktı. Bir süre sonra bakkala gelen 14 yaşındaki bir çocuk Ayşe Demir'in cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerine polis çağrıldı. Polis, genç kadının 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğünü, gövdesinden ayrılan başının da olay yerinde olmadığını belirledi. Araştırmaya başlayan polis, çevredekilerin anlatımı üzerine 'kuşçu' lakabıyla tanınan akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Ahmet Ö'yü aramaya başladı.

POŞETTEKİ KESİK BAŞ

Cinayet şüphelisi 52 yaşındaki Ahmet Ö., saat 01.00 sıralarında Dışkapı Köprüsü'nün altında, yanında bir poşette Ayşe Demir'in kesik başı ile yakalandı. Ahmet Ö'nün bakkalda kocasının yerine duran 2 çocuk annesi Ayşe Demir'den daha önce de para istediği vermeyince de tehdit ettiği iddia edildi.

Cinayeti itiraf ettiği önü sürülen Ahmet Ö'nün emniyetteki sorgusu sürüyor.

ÖNCE ÖZ KIZINA TECAVÜZ ETTİ ARDINDAN...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Konya'da iddiaya göre 17 yaşındaki öz kızı E.A.'ya tecavüz edip hamile bırakan 53 yaşındaki çoban Ö.A., eşiyle birlikte evde doğum yaptırdıktan sonra, doğan bebeği çuvala koyup nefessiz kalmasını sağlayarak öldürdü. Ardından da cesedi çuvalla dere yatağına attı

İnlice Beldesi'nde çobanlık yaparak geçimini sağlayan 2'si kız 5 çocuk babası Ö.A., öz kızı E.A.'ya tecavüz etti. Kızının hamile kaldığını anlayan anne A.A., "Bunu sana kim yaptı?" diye sordu. E.A., babasının tecavüz ettiğini söyledi.

İddiaya göre anne de durumu gizledi. Yaklaşık 1 ay önce de dünyaya gelen kız bebeği Ö.A. bir çuvala koyarak boğdu ve cesedi dere yatağına attı. Doğumdan sonra ağrıları dinmeyen genç kızı ailesi hastaneye götürdü. Kızın doğum yaptığını anlayan ve durumdan şüphelenen doktorlar durumu jandarmaya bildirdi.

Gözaltına alınan Ö.A., suçunu itiraf etti. Ö.A. tutuklanırken eşi A.A.'nın sorgusu sürüyor.

ÇITIR KIZLAR ÇETGESİ ÇÖKERTİLDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Ankara'da lüks semtlerdeki ev ve işyerlerine girerek para ve ziynet eşyası çalan yaşları 16 ile 24 arasında değişen 10 kadından oluşan çete "Çıtır Kızlar" operasyonuyla çökertildi. Mini etek ve kaliteli kıyafetler giyerek kendilerine modern görüntü veren 'kadın hırsızlar', 21 ev ve işyerinden 150 bin TL para ve ziynet eşyası çaldıktan sonra suçüstü yakalandı.


Polisin baskınını gören kadın hırsızlardan B.K. çaldığı pırlanta küpeleri polise kaptırmamak için yuttu. Polis ekipleri kadın hırsızın yuttuğu küpeyi almak içinde hastanede saatlerce beklemek zorunda kaldı. Çetenin Kayseri ve Kırıkkale'de toplanıp Ankara'ya geldiği, hırsızlık yaptıktan sonra kenti terk ettiği ortaya çıktı.

YEŞİLÇAM USÜLÜ GASP

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Ankara’da satılık ev arayan C.S. evine çağırdığı emlakçıyla ilişkiye girmek istedi. O sırada eve giren biri ‘koca’ rolündeki eli döner bıçaklı 4 erkek C.S.’yi mutfağa götürdü. Koca rolündeki zanlı salçalı suya batırdığı bıçağı göstererek emlakçıya zorla senet imzalattı

Ankara'da, emlakçılık yapan Akın A. (27), kendisine film senaryolarını aratmayan bir tuzak kuran gasp çetesinin kurbanı oldu.
Alınan bilgiye göre, C.S. isimli kadın kendisini öğretmen olarak tanıtarak 2 Şubat'ta Keçiören'de emlakçılık yapan Akın A.'nın bürosuna gitti. Eşinin askerde olduğunu söyleyen C.S., bir ev almayı planladığını isteyen Akın A.'dan kendisine yardımcı olmasını istedi. Akın A. da bunun üzerine elindeki bazı daireleri C.S.'ye gezdirdi. Akın A. ve C.S. daha sonra Keçiören'deki bir daire için 150 bin TL'ye anlaştıktan sonra ayrıldı.

Elinde bıçaklarla bastılar
C.S. bir gün sonra, Akın A.'yı telefonla arayarak ev için detayları konuşmak ve kapora vermek üzere evine davet etti. C.S., bir süre sonra evine gelen Akın A.'ya eşi askerde olduğu için 'çok yalnız' olduğunu söyledi. Bir süre sonra Akın A. ve C.S.'nin evde bulunduğu sırada, C.S.'nin kocası olduğunu söyleyen Sinan D. ve yanındaki Bülent B. ile Levent K. bıçaklarla eve geldi. Sinan D., kendisini aldattığını söylediği C.S. ve Akın A.'yı öldüreceğini söyledi.
Sinan D., daha sonra C.S.'yi zorla mutfağa götürdü. C.S. burada, içine su kattıkları salçayı boğazına ve vücudunun çeşitli yerlerine ve bıçağa sürdü.

Daha sonra mutfaktan gelen boğuşma seslerinin ardından C.S. mutfakta yüzüstü uzanarak ölü taklidi yapmaya başladı. Sinan D., salonda tuttukları Akın A.'ya C.S.'yi öldürdüğünü söyledi. Sinan D., Levent K. ve Bülent B.; Akın A.'yı mutağa götürerek yerde yatan C.S.'yi gösterdi ve kendisini de öldüreceklerini söyledi. Akın A., bunun üzerine ağlamaya başladı. Sinan D., Levent K., Bülent B., üzerindeki 300 TL ve iki cep telefonunu alarak, 5 boş senet imzalattıkları Akın A.'yı, polise gitmesi halinde kendisini öldüreceklerini söyleyerek bıraktılar.
Akın A. polisi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen polis evde ceset bulamadı. Akın A.'nın ifadesine başvuran Ankara Gasp Büro amirliği ekipleri soruşturma başlattı. C.S.'nin Akın A.'yı aradığı telefon numarasının kayıtlarını inceleyen polis zanlıların kimliklerini tespit etti. Akın A.'nın zanlıları teşhis etmesi üzerine harekete geçen polis, Sinan D., Levent K., Bülent B. ve kendilerine azmettirdiği belirlenen Fahri G.'yi gözaltına aldı.


Asker firarisi olduğu belirlenen Levent K., yetkililere teslim edilirken, Fahri G., Sinan D. ve Bülent B. ise sorgularının ardından adliyeye sevkedildi.

OPERA SANATÇISI TACİZDEN VAZGEÇMİYOR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Antalya'da C.M.A. adlı liseli kıza sözlü tacizde bulunduğu gerekçesiyle 500 lira adli para cezasına çarptırılan Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin (ANTDOB) koro sanatçısı 34 yaşındaki Ş.G., aynı kıza tekrar cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.

Bugün 19 yaşında olan C.M.A., 2 yıl önce okula giderken otobüs durağında kendisine laf atarak taciz eden opera sanatçısı Ş.G. hakkında Antalya 6'ncı Sulh Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Ş.G., 'sözlü taciz' suçu nedeniyle 75 gün hapis cezasına çarptırılırken cezası 500 TL adli para cezasına çevrildi. Ancak mahkeme, sabıkasız olan sanık hakkında verilen hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını kararlaştırdı.

Ş.G.'nin, ceza almasına rağmen tacizlerini sürdürdüğü öne sürüldü. C.M.A., Ş.G.'nin bir süre önce evlerinin yakınlarında bir otobüs durağında beklerken otomobille yanına gelip, "Mutlu oldun mu?" deyip uzaklaştığını, başka bir tarihte de kendisini izlediğini, son olarak bir kafede arkadaşları ile otururken aynı kafeye geldiğini ve kendisine bakarak, arkadaşıyla cep telefonuyla konuşuyormuş gibi yapıp, çeşitli sözler söylediğini öne sürerken, şikayetçi olduğunu belirtti.

Şikayet üzerine Antalya 11'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nde 'cinsel taciz' suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Ş.G., duruşmada suçlamaları reddederek, "C.M.A ile kafede karşılaştık. Yanımda eşim ve arkadaşlarım vardı. Bu kız beni görünce yanıma geldi ve adeta özür diler mahiyette konuştu. 2.5 saate yakın konuştuk. Karşılıklı olarak telefonlarımızı birbirimize verdik. Arkadaşlarım bu kafeye takıldıkları için bu kafeye gitmiştim. C.M.A.'nın iddia ettiği şeyleri söylemedim" diye konuştu. Mahkeme, C.M.A'nın avukat tutma isteği üzerine duruşmayı Mart ayına erteledi.

POLİS ANNENİN YIKILDIĞI AN

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybettiği motosiklet kazası için olay yerine giden kadın polis, oğlunun cenazesiyle karşılaştı.

Oğuzhan Yıldırım (19) yönetimindeki motosiklet, Mimar Sinan Mahallesindeki üst geçit yakınlarında, sürücünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarparak devrildi. Kazada, motosiklette bulunan Tarık Polat (14) olay yerinde, sürücü Yıldırım ise kaldırıldığı Kırıkhan Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Kazanın ardından incelemelerde bulunmak üzere kaza yerine giden ekipte bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Filiz Karabulut, yaşamını yitiren gencin, bir süre önce boşandığı eşinden olan ve kendisi ile aynı evde yaşayan oğlu Tarık Polat olduğunu görünce şoke oldu.

Hemen yanına giderek yaşayıp yaşamadığını kontrol eden acılı anne, oğlunun öldüğünü anlayınca sinir krizi geçirdi. Polis Karabulut'u, meslektaşları teselli etmeye çalıştı.

Tarık Polat'ın cenazesi, incelemenin ardından Kırıkhan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.