BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,64
ALTIN 2.413,63
HABER /  GÜNCEL

Nuri Şahin bilmecesi çözülüyor

Real Madrid'de top koşturan milli futbolcumuz Nuri Şahin'in durumundaki belirsizlik yavaş yavaş ortadan kalkmaya başladı.

Abone ol

Mourinho'nun yarınki Levante maçında en az yarım saat süre vereceği iddia edildi.

Sezon başında Borussia Dortmund'dan Real Madrid'e büyük umutlarla transfer olan fakat sakatlıklardan yakasını bir türlü kurtaramayan Nuri Şehin bu sezon şu ana kadar çok az forma şansı buldu.

Son olarak 20 Aralık'ta İspanya Kral Kupası'nda oynanan Ponferradina mücadelesinde forma giyen milli futbolcumuz, karşılaşmada bir gol atıp bir de asist yapmasına rağmen daha sonra bir daha forma şansı bulamadı.

İspanyol As gazetesinin haberine göre; Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, henüz hazır olmadığını düşündüğü Nuri'yi hazır hale getirmek için daha sık forma şansı verecek. Geçtiğimiz hafta Getafe karşısında yedek kulübesinde oturan başarılı futbolcuyu, Mou'nun Pazar günü oynanacak Levante karşılaşmasında en az yarım saat oynatacağı iddia edildi.

Portekizli teknik adamın Nuri'ye olan güveninin vurgulandığı haberde, milli futbolcumuzun bundan sonra daha sık şans bulabileceği belirtildi.

Sezon başında Real Madrid'e transfer olan Nuri, şu ana kadar eflatun-beyazlı formayı yalnızca 364 dakika giyebildi. Ligde sadece Osasuna karşılaşmasında sonradan oyuna girerek 24 dakika forma giyen genç futbolcu, Başkent ekibinin Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Ajax ve Dinamo Zagreb maçlarında 180 dakika forma şansı buldu. (sporx)