BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Anelkayı yok bilin

Fransa'ya gidişi, "Kaçtı" yorumlarına yol açan Anelka için F.Bahçe 'izinli' açıklaması yaptı.

Abone ol

Fransa'ya gidişi, "Kaçtı" yorumlarına yol açan Anelka için F.Bahçe Kulübü, "İzinli" derken, aralarındaki bu nikâhın bu sezon bitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Ülkesinde Lyon ile görüşen Anelka'ya Werder Bremen ve Liverpool da talip.

F.Bahçe'de 1.5 sezon oynayan ancak defalarca ayrılacağı yönünde söylentiler çıkan, kendisi de gidebileceğini sürekli hissettiren Nicolas Anelka, yine baş ağrıtmaya başladı. Önceki gün ülkesine gidişi, "Kaçtı" yorumlarına neden olan Fransız oyuncu için kulüp yetkilileri "İzinli olarak gittti" açıklaması yaparken, bu hiç tatmin edici bulunmadı. Anelka'nın, takım idmanlara devam ederken ülkesine gitmesinin mantıklı bir açıklaması yapılamadı. Olayın, transferiyle ilgili olduğu, ünlü oyuncunun Lyon kulübü ile görüşmelerde bulunmak üzere Fransa'ya gittiği öğrenildi. Anelka'nın bu görüşmeleri sürdüreceği ve kulüpler arasında anlaşma sağlanması halinde Lyon forması giyeceği konuşuluyor.

20 MİLYON AVRO

Yıldız oyuncuya talip olan tek kulüp Lyon değil. Daha önce bu transferi isteyip geri çekilen Tottenham'ın dışında hala gündemde olan Werder Bremen ve Liverpool da talipler arasında. Önceliği Lyon'a veren Fransız oyuncunun, bu konuda sorun çıkması halinde diğer önerileri değerlendirebileceği belirtiliyor. Her durumda Anelka'nın yeni sezonda F.Bahçe'de kalmasına çok düşük bir olasılık tanınıyor. Yaşanan son olayın ardından sarı-lacivertli yönetimin de bu oyuncudan soğuduğu ve uygun bir fiyata satabileceği öğrenildi. Anelka'nın gitmek istediği de artık herkes tarafından biliniyor. Anelka'nın sözleşmesinde bonservisi 20 milyon avro gözüküyor ancak F.Bahçe pazarlığa açık.

Hoca açıklaması yine ertelendi

F.Bahçe yönetim kurulu toplantısı dün gerçekleşti. Toplantı sonrası açıklama yapan 2. Başkan Nihat Özdemir, teknik direktör konusunda çalışmaların son noktaya geldiğini ve yeni hocanın en geç 1-2 gün içinde açıklayacağını söyledi. Konunun gecikmesini Dünya Kupası'nın devam etmesine bağlayan Nihat Özdemir, yeni hocanın ismini vermedi. Öte yandan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay toplantıdan sonra yönetime ve üyelere yemek verdi.