BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Anelkanın seks sırları

Yıldız futbolcu Anelka meğer yere bakan yürek yakan birisiymiş.

Abone ol

F.Bahçe’nin eski futbolcusu, dünyaca ünlü yıldız Anelka’nın, bir yıllık eşi Barbara’yı seksi bir tezgahtarla aldattığı ortaya çıktı.

İngiliz News Of The World Gazetesi, eski Fenerbahçeli yeni Chelsea’li futbolcu Nicola Anelka ile aşk yaşayan tezgahtar Natalie Merriman’ın anlattığı seks sırlarını yayınladı. Merriman, Anelka ile geçen mart ayında Manchester’ın Trafford alışveriş merkezinde tanışmasını şöyle anlattı:

Telefon numaramı istedi

"Nico bir arkadaşıyla geldi ve jean alması için kendisine yardımcı olmamı istedi. Çok sakindi ama benden hoşlandığını hissetmiştim. Arkadaşı benim telefon numaramı istediğini söyledi. Ben de ondan hoşlanmıştım ve telefon numaramı verdim. Numarayı aldıktan birkaç dakika sonra mesaj yazmaya başladı."

Kelebekler gibi uçurdu

Birkaç gün sonra yine geldi. Aksanı çok seksiydi. ’Kız arkadaşın var mı’ diye sorduğumda ’yok’ dedi. Kendimizi asansörde öpüşürken bulduk. Beni kelebekler gibi uçurdu. Nicola, şahane bir vücuda sahip ve mükemmel sevişiyor. Benimle birlikteyken nişanlıymış. Evlendiği günün gecesi bana aşk mesajları yollayınca onun da tipik yalancı, aldatan futbolculardan biri olduğunu anladım."