BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Engelli çocuğun acı sonu

Balıkesir'de 6 yaşındaki bedensel engelli çocuk yanarak öldü.

Abone ol

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 2 katlı ahşap bir evde çıkan yangında, 6 yaşındaki bedensel engelli çocuk yanarak öldü. Dumandan zehirlenen anne ile 13 yaşındaki oğlu da hastanede tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Hacıyusuf mahallesinde 35. sokakta oturan Gülten Tuzcu (56), çocukları Selahattin (6) ve Hüseyin Tuzcu'yu (13) evde bırakarak markete gitti. Bu sırada Tuzcu ailesinin evinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa bir süre sonra eve dönen Tuzcu, 2 katlı ahşap evlerinden dumanların yükseldiğini görünce çocuklarını kurtarmak için alevlerin arasına daldı. Yangın kısa sürede büyürken, anne Tuzcu, oğlu Hüseyin'i kurtardı. Ancak bedensel engelli 6 yaşındaki Selahattin Tuzcu alevlerin arasında kaldı. Küçük çocuk, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalelerine karşın çatının çökmesi sonucu yanarak can verdi.

Dumandan zehirlenen anne ile oğlu Hüseyin, Güven Karahan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.