BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Ersen Martin kızardı

Sevilla'ya 2-1 yenilen Recreativo Huelva'da Ersen Martin kötü başladı.

Abone ol

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 22. haftasında, sahasında Sevilla'ya 2-1 yenilen Recreativo Huelva'da, ilk kez forma giyen Türk futbolcu Ersen Martin, kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Recreativo Huelva Teknik Direktörü Victor Munoz'un son anda yaptığı değişiklikle kadroya alınan Ersen Martin, 73. dakikada Sinama Pongolle'nin yerine oyuna girdi. Oldukça hırslı görünen Ersen, 80. dakikada Poulsen'e yaptığı faulden dolayı doğrudan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Trabzonspor'dan, geçen ekim ayında olaylı bir biçimde İspanyol ekibine transfer olan, ancak sakatlığından dolayı forma giyemeyen Ersen, La Liga'ya kötü bir başlangıç yaptı.

Bu arada Sevilla'nın golleri, 45. ve 83. dakikalarda Luis Fabioano'dan gelirken, Recreativo Huelva'nın tek golü ise 88. dakikada Beto'dan geldi. Recreativo Huelva, aldığı yenilgiyle ligde sondan 2. sıraya geriledi.

NİHAT VE VILLARREAL

Öte yandan Nihat Kahveci'nin forma giydiği Villarreal, sahasındaki karşılaşmada Real Mallarco ile 1-1 berabere kaldı.

Villarreal'de, ilk 11'de sahaya çıkan ve 90 dakika oyunda kalan Nihat, iyi bir performans sergiledi. Ligin 22. haftası sonunda Villarreal, Atletico Madrid'in de berabere kalmasıyla 3. sıradaki yerini korudu.