BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Maldonado hayran kaldı

Maldonado, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki atmosferden çok etkilendiğini söyledi.

Abone ol

Fenerbahçe'nin yeni transferi Şilili futbolcu Maldonado, FB Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki atmosferden çok etkilendiğini söyledi.

Maldonado, FB TV'ye yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin Galatasaray ile yaptığı maçta ilk kez takımını izleme fırsatı bulduğunu belirterek, ''Takımımla beraber olmasam da ambiyansın ve stadın harika olduğunu gördüm. Galatasaray maçı bizim için önemliydi. Kupa mücadelesi olması nedeniyle zor geçti. Arkadaşlar ellerinden gelen çabayı gösterdi. Çeyrek finaldeki ilk etap tamamlandı. Bundan sonraki maçlar için çalışmak gerekiyor'' dedi.

Lig maçında oynamak istiyorum

Şilili oyuncu, İstanbul'a geldiği andan itibaren çok güzel karşılandığını ifade ederek, ''Ben de tesislere gelir gelmez çalışmalara başladım. İyi çalıştığıma inanıyorum. Bu zamana dek çalışmalar iyi gidiyor. Herkes büyük sevgi gösteriyor. Hafta ortasına dek daha çok çalışarak açığımı kapatıp, hazır duruma gelebileceğimi düşünüyorum. Daha sonra Zico'nun benden istediklerini yansıtacağımı düşünüyorum. Kendisi şans verirse gelecek lig maçında görev alabilirim'' diye konuştu.

Takımda uyum süper

 Transferi sonrası ilk dikkatini çekenin iyi bir ekibe geldiği konusu olduğunu vurgulayan Maldonado, ''Takımdaki arkadaşlar birbirleriyle oynamaya alışmışlar. Oynamasam da saha içinde bunu gördüm. Antrenmanlarda arkadaşların birbirine olan inancı ve oynama tarzları beni etkiledi. Benim de amacım bu düzene ayak uydurmak'' dedi.