BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.401,61
HABER /  GÜNCEL

Anelka'dan taraftara G.Saray sözü

Fenerbahçe'nin Fransız bombacısı Anelka, taraftarın isteğini yerine getirecek. Yıldız futbolcu, G.Saray'ı boş geçmeyecek.

Abone ol

Galatasaray'a gol atması için çok istek aldığını belirten Fransız yıldız, "Taraftarın isteğini yerine getirmek için pazar günü sahadayım" dedi.

Derbi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Daum, tam kadro çalışmanın keyfini sürüyor. Cezaların sona ermesinin yanı sıra özellikle Anelka'nın sakatlığının sona ermesi Alman teknik direktörü memnun etti. Galatasaray karşısında sarı-lacivertlilerin en büyük kozu olacak Fransız yıldızın idmanlarda gösterdiği performans teknik heyeti ve yöneticileri sevindirirken, kendisi herkesden daha mutlu.

ÇOK ÇABA SARFETTİM
F.Bahçe'ye geldiği günden beri büyük destek gördüğü taraftarlardan sürekli Galatasaray'a gol atması için istek aldığını söyleyen Anelka, "Sakatlığım kupa maçına denk geldi. Oynayamadığım için çok üzüldüm. Bu nedenle çok gayret ettim ve şimdi sahadayım. Ağrım yok, taraftarların benden istediğini yerine getirebilmek için pazar günü sahadayım" diyerek umut dağıttı.

Kaynak : www.pasfotomac.com.tr