BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Altaylı, Kurtlar Vadisi'ni istemedi

Kurtlar Vadisi, artık Kanal D'de. Kanalın en eskilerinden Altaylı, daha önce diziyi sert bir dille eleştirmişti. Peki şimdi ne olacak?

Abone ol

   Yılın transferi dün gerçekleşti. Show Tv'nin altın yumartlayan tavuğu Kurtlar Vadisi, en büyük rakibi Kanal D'ye transfer oldu. İşte tüm mesele bundan sonra başladı. Adı Kanal D'yle özdeşleşen Fatih Altaylı'ya faks ve e-mailler yağmaya başladı. Tüm okurlar daha önceleri Kurtlar Vadisi'ne karşı olduğunu söyleyen Altaylı'nın tavrını merak etti. Yazarın "Ben kurt değilim" yazısının başlığı her şeyi özetledi...

Yazı : Fatih Altaylı
Kaynak :
www.hurriyetim.com.tr

KURTLAR Vadisi adlı dizi Kanal D’ye transfer olunca, dün okur faksları, mail’leri yağdı.
‘Fatih Bey bu dizi hakkında söylediklerinizden sonra bunu nasıl yaparsınız?’ diyenler çoğunluktaydı.

Mail’ler ilk bakışta haklı gibi duruyor. Ancak durum tam da öyle değil. Okurların ve izleyicilerin beni yaklaşık 10 yıldır çalıştığım ve yakın zamana kadar yöneticilerinden biri olduğum Kanal D ile özdeşleştirdiklerinin farkındayım.

Ne var ki, ben haziran ayı başından bu yana Kanal D’de yöneticilik yapmıyorum.

Yöneticilik yaptığım dönemde de programlardan değil, haberlerden sorumluydum ama artık haberlerden de sorumlu değilim. Şu anda hálá Kanal D Haber’de bulunmamın tek nedeni, benim yerime getirilen Mehmet Ali Birand tatilini bitirip işbaşı yapıncaya kadar haberlerin devamını sağlamak. Bu nedenle Kurtlar Vadisi’nin Kanal D’ye transfer olduğunu ben de önceki gün akşam saatlerinde öğrendim.

Dizi ile ilgili fikirlerime gelince. Hele bir yayınlanmaya başlasın ve izleyelim. O zaman yine paylaşırız. Bana hálá kızacaksanız, o zaman kızarsınız.

Tamam mı!