BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Altan Tan Ülsever'e öyle bir laf etti ki

CNN Türk ekranlarında özerkik tartışmasına Altan Tan'ın sözleri damga vurdu.

Abone ol

CNN Türk ekranların gecenin en ateşli tartışmasına sahne oldu. Cevap hakkını kullanmak için canlı yayına bağlanan yazar Altan Tan, Cüneyt Ülsever'e ağzına geleni söyledi.

sitesinde yer alan habere göre, Demokratik Toplum Kongresi'nin hazırladığı 'Demokratik Özerklik' taslağı ve yol açtığı tartışmaların gündeme alındığı programa, Altan Tan'ın Cüneyt Ülsever'e gösterdiği tepki damga vurdu.

Hürriyet'deki köşesinde de özerkik talebine çok sert bir tepki gösteren Ülsever ekranda da eleştirilerini sürdürünce, Kongre'nin de üyesi olan Tan cevap hakkını kullanmak için programa telefonla bağlandı.'Kendisini dinleyemedim ama arkadaşlar uyardılar kısaca bir özetleyebilir mi acaba, duyum üzerinden değil de kendisinden dinlemek isterim.' dedi.

O SÖZLERİ MÜSAİT YERİNE...

Ülsever'in yanıtı ise Tan'ı adeta çıldırttı. 'Zırvalık, kusura bakmasın ama o zaman neden itiraz ediyor?' diyen Hürriyet yazarı hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı:

"Cüneyt Ülsever, beni dinle aklını başına alan terbiyesizlik yapma, o zırvaları en müsait yerine yerleştiririm. Terbiyeni takın!"

Tan'ın sözleri stüdyoda şok etkisi yaparken programın moderatörü Şirin Payzın araya girmek zorunda kaldı. Ülsever ise RTÜK'ü göreve çağırırken 'Küfür eden bir adamın seviyesi işte, iki gün önce söylediği şeyden vazgeçmesi de çok normal' dedi.