BIST 10.557
DOLAR 32,18
EURO 35,10
ALTIN 2.427,87
HABER /  GÜNCEL

Almana dayağın bedeli ağır

Yaşlı Alman'ı döverek ağır yaralayan Türk genci için ağır bir hapis cezası aldı. Alman nişanlı karara isyan etti.

Abone ol Almanya'da emekli bir Almanı döverek ağır yaralayan ve bu yüzden 12 yıl hapis cezasına çarptırılan Türk genci Serkan A'nın Alman nişanlısı, Serkan A. ile cezaevinde evlenmek istediğini söyledi.

Serkan A'dan 1 yaşında kızı olan Natascha W, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, ''Onunla cezaevinde evlenmek istiyorum. Tüm bu olup bitenlere inanamıyorum. 12 yıl. O zaman kızımız Samira 13 yaşında olacak. Serkan'ın intihar etmeye çalışmasından endişe ediyorum'' diye konuştu.

Natascha W, Serkan A'yı çok sevdiğini ve kendisini bu kötü zamanda terk etmeyi düşünmediğini kaydederek, ''Ona şu sıralar en çok, kızına her zaman çok iyi bakacağımı bilmesini sağlayarak yardım edebilirim. Dışarı çıkana kadar onu bekleyeceğiz'' dedi.

Serkan A. ve Yunanlı arkadaşı Spyridon L, 20 Aralık 2007 tarihinde Münih kentindeki bir metro durağında kendilerinden sigaralarını söndürmelerini isteyen 76 yaşındaki emekli bir Almanı döverek ağır yaralamıştı. Olay, bir güvenlik kamerası tarafından çekilen görüntülerin yayınlanması üzerine Alman kamuoyunda büyük yankı ve tepki uyandırmıştı. Serkan A. (21) 12 yıl, Yunanlı arkadaşı Spyridon L. (18) de 8 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.