BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Alişanı şok eden polis dayağı

Alişan'ın halasının oğlu dövüldü, dayısının oğlu dağa kaldırıldı. Alişan tehdit edildi. Bunların hepsini polis yaptı, hem de dün gece...

Abone ol

İNTERNETHABER

Alişan dün gece korkunç bir olay yaşadı. Akrabaları polislerden tekme tokat dayak yedi, kendisi tehdit edildi, sesi kısıldı... Üstelik de ailenin en mutlu günüydü. Ünlü şarkıcının kardeşi Selçuk Tektaş'ın nişanı vardı...

ALİŞAN'IN KARDEŞİNİN NİŞANI VARDI

Nişan töreni çok güzel geçti. Birçok ünlü bu mutlu günde Alişan'ı yalnız bırakmamıştı. Her şey nişanın bitip de insanların evlerine gitmesiyle başladı...

HALA OĞLUNA POLİS KONTROLÜ

Alişan'ın halasının oğlu Şeref Albayrak, annesi ve eşiyle birlikte polis kontrolüne takıldı. Polis aracın çalıntı olmasından şüphelenmişti. Yapılan inceleme sonucunda çalıntı olmadığı anlaşıldı.

HALASINI BİLE DÖVDÜLER

Ancak tam bu noktada Alişan'ın kuzeni Albayrak'la polisler arasında bir tartışma çıktı. Polisin Albayrak'a tavrı sert oldu. Genç adam hemen orada ters kelepçeye alınıp dövülmeye başlandı. Bu şiddetten Albayrak'ın annesi, yani Alişan'ın halası da nasibini aldı. Yaşlı kadın kameralara yırtılan pardesesünü gösterdi.

DAYI OĞLUNU DAĞA KALDIRDILAR

Ancak olay bu kadarla sınırlı kalmadı. Arkadaki araçla gelen Alişan'ın dayısının oğlu Mehmet Tahir Yenilmez olayı ayırmak için müdahale etti. Ancak o da başka bir polis aracına alınarak şiddete maruz kaldı.

Hala oğlu Albayrak karakola götürülürken, dayı oğlu Yenilmez daha fazla dövülmek için ıssız bir yere götürüldü.

DÖVERKEN AYAĞI KIRILDI

Show Tv kameralarına konuşan Yenilmez "önce araçta dövmeye başladılar. Ardından 'daha senle işimiz bitmedi' diyerek arabayı ıssız bir yere çektiler. Burası onların mekanıymış. Tekme tokat dövdüler. Hatta bana vururken polislerden birinin ayağı kırıldı."

KARAKOLDA DAYAĞA DEVAM

Bu sırada hala oğlu Albayrak kendi iddiasına göre karakolda 5 polis tarafından dövülüyordu. "5 polis her biri ayrı yerden vurdu" dedi.

ALİŞAN'A POLİS TEHDİDİ

Diğer akrabaların haber verdiği Ali Şan da o sıralarda karakola gelmişti. Ali Şan'ın dayısına göre polisler onu da tehdit ettiler. "Gel, gel! Sana da aynısını yaparız" dediler...

EMNİYET MÜDÜRÜ KARAKOLA GELDİ

Olay Emniyet Müdürüne kadar yansıdı. Müdürler hemen soluğu karakolda aldılar. Az önce Ali Şan'ı tehdit eden karakolda bu kez ona çay ikram ediliyordu. O anlar da kameralara yakalandı.

ALİŞAN KONUŞAMIYOR

Ali Şan bir müddet sonra dışarı çıktı. Sesi kısılan sanatçı konuşmakta zorlanıyordu. "Konuşamıyorum. Müdürlerimiz geldi sağolsun, iki tane polisin yaptığı şeyi... Yarın nasıl canlı yayına çıkacağım bilmiyorum" diye konuştu. .