BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,70
ALTIN 2.395,55
HABER /  SPOR

Galatasaray bunu beklemiyordu

Bu haber Galatasaray klübünü şaşkına çevirdi. Çünkü onların beğenmediğini tam 4 klüp istiyor. Bakın o isim kim?

Abone ol

G.SARAY’IN sezon başından beri çok tartışılan teknik direktörü Skibbe’ye Alman kancası...

Alınan kötü sonuçların ardından ’gitti-gidecek’ gözüyle bakılan Skibbe’ye Almanya 1. Ligi Bundesliga’dan 4 kulübün talip olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızıların özellikle UEFA Kupası’nda aldığı iyi sonuçlarla ’vitrin’ yapan Alman çalıştırıcıya gelen bu teklifler yönetimi şaşkına çevirdi. 

Şampiyonlar Ligi’ne havlu atılmasıyla teknik direktör arayışlarına başlayan ancak son günlerde alınan iyi sonuçlar ve takıma oynattığı iyi futbolla kredisini arttıran Skibbe için G.Saray’ın kapısını çalan Alman kulüplerin yönetime “Skibbe’den memnun değilmişssiniz. Göndermeniz durumunda biz kendisine talibiz” dediği öğrenildi.

DERBİDEN SONDA GELİN

Bu öneri karşısında adeta şoka uğrayan yönetim ise Alman kulüplerine “Sezon başında alınan sonuçlar sonrasında yollarımızı ayırmayı düşündük. Ancak şu an takım iyi sonuçlar almaya, göze hoş gelen bir futbol oynamaya başladı. UEFA’da gruplardan çıktık ve ligde de iddialı bir konumdayız. Önümüzde çok kritik bir derbi karşılaşması var. Hocadan şu an için memnunuz ama bu maçın ardından yine konuşalım” cevabını verdi.

BEŞİKTAŞ MAÇI KADERİNİ BELİRLEYECEK

Almanya'dan gelen bu ciddi teklifleri düşünen G.Saray yönetiminin Skibbe konusunda nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenirken, ilk yarıyı takımın lider bitirmesi durumunda hoca değişikliğine gidilmeyecek. Derbi maçının sonucunu da bekleyip öyle harekete geçecek olan yönetim, oyuncular tarafından da çok sevilen Skibbe’nin kaderini Beşiktaş maçına bağladı. Pazar akşamı alınacak kötü bir sonuç son üç haftadaki cicim aylarını bitirebilir.