BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,74
ALTIN 2.388,59
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aliağasporlu oldular başarıyı yakaladılar

Aliağaspor, yaz spor okulu futbol branşında yaklaşık 2 ay eğitim gören sporcular sezonu kapattı.

Abone ol

Aliağa Belediyesi Değirmendere Stadyumunda yapılan törene Aliağaspor yöneticilerinin yanı sıra eğitim gören öğrencilerin aileleri katıldı.

Tamamı teşekkür ya da takdir aldı

Kapanış töreninde konuşma yapan Aliağaspor Kulübü Basın Sözcüsü Turgay Ceylan “Geçen sezon yaz spor okulunda başlatılan ‘Aliağasporlu olmak kitap okumaktan geçer’ kampanyasının meyvelerini almaya başladık. Futbol branşında eğitim alan öğrencilerimizin tamamı karnelerinde teşekkür ve takdir belgesi aldılar. Amacımız iyi bir sporcudan önce topluma iyi bir birey kazandırmak.” dedi.

2 aylık süreçte 10’ar kitap oku

“Aliağasporlu olmak kitap okumaktan geçer” sloganı ile yürütülen ve alt yapıdaki sporculara kitap okumayı sevdirmek ve genç yaşta kitap okumaya alıştırmak için yürütülen kampanyanın son derece başarılı geçtiğini belirten kampanyanın mimarı Aliağaspor Futbol Alt Yapı Antrenörlerinden Alper Peker “Tüm öğrencilerimiz derslerinde üstün başarılar kazandılar. Amacımız öncelikle Atatürk’ün söylediği gibi ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda iyi ahlaklısını severim’ sözüne yakışır bireyler yetiştirmek. 2 aylık süreçte sporcularımız ortalama 10 kitap okuyarak genç yaşta okuma alışkanlığına kavuştular.” dedi.

Okullarında dereceye girenlere ödül

2009–2010 eğitim ve öğretim yılında okullarında dereceye giren sporculara Kulüp Başkanı Metin Timurhan, Basın Sözcüsü Turgay Ceylan ve Futbol Şube Sorumlusu Özkan Kaçar çeşitli hediyeler verdi.