BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,07
ALTIN 2.464,56
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aliağa itfaiyesi 24 saat göreve hazır

İtfaiye Haftası nedeniyle Aliağa Belediyesi Başkan Vekili İlknur Köse, Aliağa İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Abone ol

İtfaiye Haftası nedeniyle Aliağa Belediyesi Başkan Vekili İlknur Köse İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışanların itfaiye haftasını kutladı.

İtfaiyecilerin canları pahasına çok önemli bir görev icra ettiklerini belirten Başkan Vekili Köse; "İtfaiye ekipleri, 7 gün 24 saat görevlerinin başında bulunarak ve en zor şartlar altında kendi canlarını tehlikeye atarak çok önemli bir görevi yerine getirmekteler. Böylesine önemli bir görevi yerine getiren itfaiye çalışanlarını kutlar, bundan sonrada görevlerinde başarılar dilerim." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve toplumun geçmişe oranla yangın konusunda daha bilinçli hale geldiğini vurgulayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa İtfaiye Müdürü Zafer Eren “İnsanlar alevden kaçar biz ise içine gireriz. Can siperhane görev yapmaya çalışıyoruz. Eskiye oranla insanlarımız yangın konusunda daha da bilinçlendi.” dedi. Başkan Vekili Köse’nin ziyaretine Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren ve Belediye Meclis Üyesi Haydar Karaman’da eşlik etti.