BIST 9.574
DOLAR 32,50
EURO 34,62
ALTIN 2.483,58
HABER /  MAGAZİN

Ali Sürmeli'den 'edepsiz sevgili' bombası

Ali Sürmeli eski sevgilisine yumurta atmasının nedenini ilk kez açıkladı. Sevgilisinden özür dileyen Sürmeli, 'gördüğüm çok edepsizdi dayanamadım' dedi.

Abone ol

İNTERNETHABER - Tiyatrocu eski sevgilisine sahnede öpüştüğü için yumurta atan oyuncu Ali Sürmeli ilk kez konuştu. Canlı yayında eski sevgilisinden özür dileyen Sürmeli, "gördüğüm edepsizliğe dayanamadım" dedi.

Yaşananları, A Haber’de Şirin Sever’in sunduğu Jurnal’e değerlendiren Sürmeli, pişman olduğunu söyleyerek, kadınların aşağılandığını düşündüğü için böyle bir eylemi gerçekleştirdiğini belirtti.

Aynı tepkiyle kendisinin de karşılaşması durumunda bunu normal karşılayacağını söyleyen Sürmeli, seyircileri de “benim yaptığım hatayı sizler yapmayın” diyerek uyardı.

EDEPSİZLİĞE DAYANAMADIM

Benim kutsalım olan kadınların sahnede bu kadar aşağılanmasına tahammül edemedim. Özür dilerim. Gördüğüm edepsizliğe dayanamadım. Yoksa sokakta kaldıklarında ben üç katlı evimi onlara sunup benden rahatsızlık duymasınlar diye ceketimi alıp o evden çıkıp gittim. Özür dilerim. Evet hiçbir iyilik cezasız kalmazmış. Bunu öğrendim.

KALBİMİ KIRACAKLARINA BANA YUMURTA ATSINLAR

Birisi bana aynı tepkiyi gösterse, anlayışla karşılarım. Gerçekten bir edepsizliğimi, bir haksızlığımı, bir insanı incitecek bir lafımı, bir eylemimi gördüklerinde rica ediyorum, ağır bir laf söyleyeceklerine, benim kalbimi kıracaklarına Yumurtayla kafamı kırsınlar, sopayla beni dövsünler.

TAKSİCİ DEMİŞ Kİ...

Çok şükür bu olayda beni haklı bulan olmadı. Bir taksi şoförünün hakkını yemeyeyim, “ağabey ben olsam başka şeyler yapardım. İşte okumuş adamın hali başka oluyor” dedi.

SULTAN HANIM İNCİNDİYSE ÖZÜR DİLERİM

İncinen biri olduysa, ki Sultan Hanım kendisi de bilir ki bir yumurtayı vurmakla aslında ten incinmez. Ruhen incindiyse özür dilerim. Ama onların yaptıkları oyunu seyrettiğimde incinme ötesi kalbim kırıldı. Ama yine de bu yumurtadan kaynaklı, şiddet diyorlar, yumurta değil o şiddet, buradan kaynaklı bir şey varsa ki yarın öbür gün hukuki süreç biter her şey meydana çıkar. O zaman sanıyorum bu gazeteciler öyle yazdıkları için utanırlar. Yargısız infaz yapılıyor. Mesela Ahmet Hakan yuh olsun Ali Sürmeli’ ye diye köşesinde yazmış. Hemen yanına da yine kendisi başlık atıp yazıklar olsun bizim gazeteciliğimize diyor. Kendi kendini çürütüyor. Üzülüyorum. Emek harcadım ben bu işe. işim hakkında isyan ediyorum. Bunu yapmayın derken, dikkat çekerken birini incittiysem özür dilerim. Ben kadın erkek diye ayırmıyorum.

SEVGİLİMİ EDEPSİZLİKTE GÖRDÜM

Benim sevgilim, 10 yıl boyunca edep çerçevesinde bir ilişkim var, sonra bir edepsizliğin içerisinde görüyorum. Siz olsanız kırılmaz mısınız? Sevgili seyirciler, özellikle erkeklere seslenmek istiyorum lütfen benim yaptığım hatayı yapmayın ama yapabileceğim fazla bir şey de kalmamıştı beni affedin.

OYUNCULUĞU BIRAKTIM, ÇÜNKÜ...

Uzun yıllardır bir hayalim vardı. Bir gün küçücük bir yerde Ahmet Altan hikayelerini okumak isterdim. Ama hiçbir zaman cesaret edemedim .Oyunculuğu bıraktıktan sonra belki cesaret edebilirim. Tek hayalim şimdilik o. 37 yılın her gecesini tiyatroda, her günün geçinebilmek için televizyonlarda filmlerde harcadım. Hayatı çok ıskaladım. Kiraz çiçeklerinin ne zaman açtığını bilmiyorum mesela. Hayatı tüm renkleriyle görüp öyle ölmek istiyorum. Ona da biraz zaman kalsın istiyorum.

  NE OLMUŞTU?        
  ALİ SÜRMELİ SEVGİLİSİNE YUMURTA ATTI       

Ali Sürmeli tiyatroda sahnelenen bir oyunda eski sevgilisinin oynadığı rolü çok müstehcen bulmuş ve sinirlenip sahneyi yumurtaya tutmuştu. (DEVAMINI OKU)

ali-sürmeli-sevgilisine-yumurta-atti.jpg