BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.422,28
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Ali Koç'tan taraftarın Obradovic çağrısına alkışlı yanıt

Fenerbahçeli taraftarlar, başkan Ali Koç'un locasına dönerek dakikalarca 'Obradovic'e yeni sözleşme' tezahüratları yaptı. Ali Koç, tezahüratlara alkışlarla cevap verdi.

Abone ol

Fenerbahçe Beko ile Teksüt Bandırma ile arasında oynanan karşılaşmada ilginç anlar yaşandı.

'Bizimle sonsuza dek kal, kazanılacak çok kupa var'
Fenerbahçeli taraftarlar, Teksüt Bandırma maçı öncesi tribünde 'Bizimle sonsuza dek kal, kazanılacak çok kupa var.' yazılı bir pankart açarak desteğini gösterdi. Obradovic parkeye çıktığı anda alkış ve tezahüratlar başladı.

Obradovic de tribünleri selamladı
Taraftarlar, takım kaptanı Melih Mahmutoğlu'nun Obradovic'i tribünlere getirmesini istedi. Obradovic de tribünleri selamladı.



'Obradovic'e yeni sözleşme'

Fenerbahçeli taraftarlar, başkan Ali Koç'un locasına dönerek dakikalarca 'Obradovic'e yeni sözleşme' tezahüratları yaptı. Ali Koç da, Fenerbahçeli taraftarların tezahüratına kayıtsız kalmadı ve alkışlarla cevap verdi.



''Bu ilk kez olmadı''

Maçın ardından konuşan Zeljko Obradovic, "Ben çok duygusal bir insanım, taraftara çok teşekkür ediyorum. Bu ilk kez olmadı, taraftarımız 6 yıldır bana hep desteğini ve tutkusunu gösterdi. Ali Koç ve Semih Özsoy’la birlikte toplantı yaptık. Toplantıda Gherardini de vardı. Kendileriyle bulunduğumuz durumu nasıl iyileştirebileceğimize ve bu durumdan nasıl çıkabileceğimize dair görüştük. Toplantımız çok iyi geçti. Gelecekte daha iyi seviyede olmak için neler yapmamız gerektiğini konuştuk. İkisine de koşulsuz destekleri için teşekkür ediyorum. Özellikle Semih Bey’e teşekkür ediyorum çünkü her zaman bizimle ve bizimle inanılmaz vakit geçirerek yardımcı olmaya çalışıyor." dedi.

''Obradovic istediği sürece devam eder''
Semih Özsoy ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

''Obradovic istediği sürece devam eder. İmzaların pek değeri yoktur, gönüldür. Zeljko bizim için hakikaten farklı. Erkek basketbolda Zeljko'dan öncesi ve sonrası vardır.''

Zeljko Obradovic'in menajeri Alexander Raskovic'in paylaşımları: "Yolda..."