BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  EKONOMİ

Alerji ve astımın düşmanı

Kent yaşamında, temiz hava kaynağı Electrolux Oxy3silence™ yaşadığınız mekanların olmazsa olmazı olacak.

Abone ol

Günlerce yiyeceksiz ve susuz yaşamak mümkün olurken, havasız sadece birkaç dakika hayatta kalınabileceği düşünüldüğünde oksijenin hayati önemi karşımıza çıkıyor.

Peki, ama soluduğumuz hava acaba ne kadar temiz?

Oksijeni bol olan hava, temiz havadır. Sigara dumanı, polenler, virüs, bakteri, ev akarları ve toz ise mekanların havasını kirleten etkenlerden sadece birkaçı. Bu etkenler aynı zamanda alerji ve astımı da tetiklemektedir. Ayrıca iyi bir uyku için havanın temiz olması şarttır.

Bu nedenle uzun süre kapalı ortamlarda bulunmaktan kaçınılması ya da mekanların sık sık havalandırılması gerekiyor. Ancak ne yazık ki günlük hayatın ve çalışma hayatının telaşı içinde çoğu kez böyle bir şans bulunmuyor ya da şehir merkezlerinde pencereyi açtığınızda içeriye dolan havanın kalitesi solunabilir olmuyor.

İşte tam bu noktada, tüketici ihtiyaç ve beklentilerine göre hareket eden Electrolux, dilediğiniz zaman temiz havaya kavuşabilmeniz, daha rahat uyuyabilmeniz, daha sağlıklı günler yaşayabilmeniz için Oxy3silence™ hava temizleme cihazını üretti.

Alerji ve astım ile mücadelede en yakın dostunuz
Electrolux Oxy3silence


Alerji ve astımla mücadele ediyorsanız gönül rahatlığı ile Oxy3silence™ hava temizleme cihazını evinizin her köşesinde kullanabilirsiniz. Otomatik ve klasik, iki farklı modeli bulunan Oxy3silence™ İngiliz Alerji Derneği ve İsveç Astım ve Alerji Derneği tarafından tavsiye ediliyor.

Oxy3silence™ otomatik ses seviyesi ayarıyla fan hızını odadaki gürültü düzeyine göre ayarlayarak sessiz çalışabiliyor. Böylece uyurken bile en ufak bir rahatsızlık vermiyor ve gece boyunca güvenle kullanılabiliyor. Yüksek hava temizleme kapasitesine sahip Oxy3silence™, saatte 380 m3 hava temizliyor. Enerji tasarruflu Oxy3silence™ uzun ömürlü motoru sayesinde 24 saat durmaksızın çalışarak çocuklarınıza ve sevdiklerinize günün her saati sağlıklı bir hava sağlıyor.