BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Alanzinho taraftara umut saçtı

Trabzonspor'un yeni transferi iddialı! Alanzinho, imza töreninde Trabzonlu taraftarlara umut saçan açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Trabzonspor'un son harikası Alanzinho dün kendini 4.5 yıllığına bordo-mavili kulübe bağlayan imzayı attı. Videolarıyla kendini şimdiden Türk futbolseverlere hayran bıraktıran Sambacı, imza töreninde sahadaki hareketlerini aratmayacak açıklamalarda bulundu. Norveç vatandaşlığına başvuran ’Baltık’ın Maradona’sı Alan Carlos Gomes da Costa’nın Trabzonspor taraftarına umut saçan açıklamaları şöyle:

HASRET BİTECEK

“Şampiyonluğa oynayan ve şampiyon olmak mecburiyetinde olan bir takıma geldiğimin farkındayım. Bunun için elimden gelen katkıyı sağlamak istiyorum. Norveç’te 4 yıl forma giydim. Stabaek ile 2. Lig’den gelip, uzun bir sürenin ardından şampiyonluk yaşadım. Trabzonspor da şampiyonluk hasreti çekiyor. Yeni takımıma uğur getirip burada da aynı başarıyı yakalamak istiyorum. 

Daima ileriyi, atağı düşünen bir oyuncuyum. Top ile birlikte çok hızlıyım. Asist ve gol anlamında takıma her türlü katkıyı sağlayabiliyorum. Türkiye’deki Brezilyalı oyuncular ile kişisel olarak tanışmadım. Ama Alex, Deivid ve Roberto Carlos’u tanıyorum. Alex büyük bir oyuncu. Tabii ki ona karşı oynamak ve onu alt etmek istiyorum.

İLK TEKLİF TRABZON’DAN

TÜRKİYE’DEN gelen ilk teklif Trabzon’dan oldu. Avrupa’nın diğer ülkelerinden gelen teklifler vardı. Stabaek ile o kulüpler arasında ne olduğunu bilmiyorum ama bugün buradayım ve bundan dolayı çok mutluyum.”