BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,77
ALTIN 2.432,87
HABER /  GÜNCEL

Alanyada gay bar krizi

4 yıldır birlikte yaşayan Hollandalı Ad Van De Wouw ile Vincent Lemmens, 1 Nisan'da bar açmayı planlıyor.

Abone ol

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde, 4 yıldır birlikte yaşayan Hollandalı Ad Van De Wouw ile Vincent Lemmens, 1 Nisan'da bar açmayı planlıyor. Açılacak barın ‘gay bar’ olacağı yolunda söylenti olduğunu belirten AKP Alanya İlçe Başkanı Kemal Kaçmaz, kendisinin de, Alanyalıların da buna karşı olduğunu söyledi.

Alanya'da, 4 yıldır sevgili olarak birlikte yaşayan Hollandalı Ad Van De Wouw ile Vincent Lemmens, İskele Caddesi'nde bar açmaya hazırlanıyor. Alanya Belediyesi'nin ruhsat verdiği barın gay bar olacağı yolundaki söylentileri bugün parti binasında düzenlediği basın toplantısında değerlendiren AKP Alanya İlçe Başkanı Kemal Kaçmaz, barın açılmasına karşı olduğunu söyledi.

‘GEREĞİNİ YAPARIM’
Bu konudaki gelişmeleri izleyeceklerini kaydeden AKP İlçe Başkanı Kaçmaz, konuyu basın mensuplarından öğrendiğini söyledi. Konuyu araştıracağını belirten Kaçmaz, “Alanyalıların da gay barı istemediği bir gerçektir. Ben de böyle bir barın açılmasına karşıyım'' diye konuştu.
Anavatan Partili Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, bir gay bar açılmasıyla ilgili kendisine henüz bilgi gelmediğini belirterek, “Nasıl bir yer açılacağını da bilmiyorum. Talep önüme gelince gereğini yaparım dedi.

Milliyet