BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Al sana kaset Ayhan Akman

Ayhan Akman sözlerini inkar etti. Tam Saha dergisi kaseti ortaya koydu.

Abone ol

Ayhan Akman sözlerinin çarpıtıldığını iddia etti. Galatasaraylı futbolcu kendisini Milli takıma alan Terim'e teşekkür etti.

Akman bunları söylüyor ama röportajı yayınlayan Tam Saha dergisi haberinin arkasında..

Sarı kırmızılı futbolcuya 'hodri meydan' diyen Futbol Ekstra Dergisi Genel Yayın Müdürü Tahir Kum, röportaj kaydını isteyen herkese verebileceğini duyurdu. 

Kum, Akman'ın son açıklamalarına tepki göstererek, ''Ayhan'ın sözleri çarpıtılmış mı, çarpıtılmamış mı, görürler. Sanırım bu konuda yapılacak en doğru olay, sorumluların ve kamuoyunun bu röportajın ses kaydını, yani Ayhan'ın milli takım ve Fatih Terim ile ilgili söylediği, ancak milli takıma alınınca inkar ettiği sözlerini kendi sesinden duyması olacaktır.

Toplam 53 dakika 70 saniye olarak gerçekleşen röportaj dergide de 8 sayfa olarak, sözlerin önü veya arkası kesilmeden aynen verilmiştir'' diye konuştu. 

Ayhan ne demişti? 

Ayhan, Tam Saha dergisine verdiği röportajda "Fatih Hoca ağzımla kuş tutsam beni milli takıma almaz. Bunun nedeninin şimde değil futbolu bırakınca açıklayacağım. Aurelio'nun milli takıma çağrılması utanç vericidir" demişti.