BIST 10.311
DOLAR 32,21
EURO 34,72
ALTIN 2.449,36
HABER /  DÜNYA

5 parçaya ayırdı saksıya koydu

Almanya'nın Stuttgart kentinde Deniz E.(18) adlı Türk cinayetle suçlanıyor.

Abone ol

Almanya'nın Stuttgart kentinde Deniz E.(18) adlı Türk, 16 yaşındaki Alman kız arkadaşını rahatsız eden Ivan S'yi(19) öldürmekle suçlandı.

Stuttgart polisi, Ivan S'nin, Deniz E'nin kız arkadaşına aşık olduğunu, Deniz E'nin kıskançlık yüzünden Roman K. (18) ve Katejan M. (23) adlı arkadaşlarıyla birlikte Ivan S'yi ormanlık arazide öldürdüğünün tahmin edildiğini belirtti. Ivan S'yi olay yerine Deniz E'nin kız arkadaşının çağırdığı tahmin ediliyor.

Deniz E ve arkadaşlarının daha sonra Ivan S'nin cesedini Mercedes marka bir otomobille Stuttgart'taki bir eve taşıdıklarını ve evin bodrum katında cesedi baltayla parçalara ayırdıklarını ifade eden polis, Ivan S'nin başıyla kol ve bacaklarının çimento ile karıştırılarak 5 ayrı saksı içerisinde Necker nehrine atıldığını, vücut kısmının ise Ludwigsburg ilçesi yakınlarındaki ormanlık arazide bulunduğunu kaydetti.Polis, daha önce de adam dövmek suçundan sabıkası bulunan Deniz E'nin dışında tüm zanlıların suçlarını büyük ölçüde itiraf ettiklerini belirtti.