BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,67
ALTIN 2.524,69
HABER /  DÜNYA

Aksaray’da korkutan patlama

Aksaray’da yeni açılan bir rehabilitasyon merkezinde meydana gelen patlamada pencere ve korkuluk demirleri yola savrulurken, mutfak kısmı ya...

Abone ol

Aksaray’da yeni açılan bir rehabilitasyon merkezinde meydana gelen patlamada pencere ve korkuluk demirleri yola savrulurken, mutfak kısmı yandı.
Patlama, gece yarısı Hasas Mahallesi 6610 Sokak No:8’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yeni açılan rehabilitasyon merkezinde gece yarısı bilinmeyen bir nedenden patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle rehabilitasyon merkezinin pencereleri ve korkuluk demirleri yola savrulurken, mutfak kısmında yangın çıktı. Olay yerine giden polis çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye yangını kısa sürede söndürdü. Mutfak kısmı tamamen yanan rehabilitasyon merkezinin pencere ve korkuluk demirleri yola fırladı. İnceleme yapan polis, doğalgaz bağlantısı ve tüp bulunmayan yerde yaşanan patlamada kundaklama ihtimali üzerinde duruyor. Bir şişe içinde yanıcı madde ele geçiren polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
(İHA)