BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,78
ALTIN 2.438,72
HABER /  DÜNYA

1.90’lık forvetin en büyük hayali

Bursaspor’un 1.90’lık genç forveti Batuhan Altıntaş, en büyük hayalinin Bursaspor’da kaptanlık yapmak olduğunu söyledi. <br/>Bursaspor Dergi...

Abone ol

Bursaspor’un 1.90’lık genç forveti Batuhan Altıntaş, en büyük hayalinin Bursaspor’da kaptanlık yapmak olduğunu söyledi.
Bursaspor Dergisi’ne açıklamalarda bulunan Batuhan Altıntaş, yeşil-beyazlı külüpte gelecek hedeflerini anlattı. Batuhan, hayallerinin gerçeğe dönüştüğünü vurgulayarak, “En büyük hayalimden birisi A takımla antrenmana çıkmaktı. Bursaspor’da unutulmaz bir futbolcu olmak istiyorum. Hayalimde hep o vardı zaten. Kendi kendime ’Allah’ım inşallah bana Özlüce’de idmana çıkmayı nasip eder’ diyordum. Yavaş yavaş hedefime ve hayalime ulaşıyorum. İlerisi için basamak basamak gitmek istiyorum aslında. Hayalim gerçeğe dönüşüyor. Önce takımımda kalıcı olmak, sürekli forma giymek istiyorum. Milli takım da hedeflerimden bir tanesi. Herkes gibi bir gün yurt dışında oynamak isterim. Her genç futbolcu gibi kendimi örnek aldığım futbolcular da var. Mesela Hakan Şükür ve İbrahimoviç” dedi.

“DEDEMİN FORMASI ARTIK BENİM ÜZERİMDE”
’Köylü Mustafa’ lakaplı dedesi gibi yeşil beyazlı formayı giyen 1.90’lık genç forvet Batuhan Altıntaş, “Artık o forma benim üzerimde. Benim için çok büyük gurur kaynağı. Kelimelerle anlatmak zor. Çubuklu formayı layıkıyla taşımak istiyorum. Dedem de beni bir yerlerden görüyor ve izliyorsa eminim ki gurur duyuyordur. Futbola dedemle adım attım. Bahçeli bir evleri vardı. Bahçede onunla hep top oynardık” diye konuştu.

“A TAKIMA ÇIKTIĞIMDA KORKTUM”
Bursasporlu genç futbolcu Batuhan, antrenmanlardan sonra ekstra çalışmalar yaptığını ifade ederek, “Gol vuruşları üzerinde çok çalıştım. Hala çalışmaya devam ediyorum. Hayalimde hep A takıma çıkmak vardı. Yukarı çıkmak kolay gibi görünebilir ama aslında zor. A takım başka bir dünya. Korktum. İlk kez Ertuğrul Sağlam zamanında çıkmıştım. Çok stres vardı. İki ay stres içinde antrenmanlara katıldım. Heyecanımı yavaş yavaş attım” ifadelerini kullandı.

“BURSASPOR’DA KAPTANLIK YAPMAK İSTİYORUM”
Yavaş yavaş hayaline ulaştığını dile getiren Batuhan, “En büyük hayalim Bursaspor’da unutulmaz bir futbolcu olmak ve kaptanlık yapmak istiyorum. Yeşil beyazlı formayı uzun süre üzerimde taşımak istiyorum. Yurtdışına gidersem orada atacağım ilk golü de hayal ediyorum tabii ki” şeklinde konuştu.
(İHA)