BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Beşiktaş’ta köpek dehşeti

İstanbul Beşiktaş’ta yürüyüşe çıkan yaşlı bir adam, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Kolundan yaralanan yaşlı adama ilk müdahaleyi esn...

Abone ol

İstanbul Beşiktaş’ta yürüyüşe çıkan yaşlı bir adam, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Kolundan yaralanan yaşlı adama ilk müdahaleyi esnaf yaptı.
İstanbul’un merkezi ilçelerinden Beşiktaş’ta sabah saatlerinde köpek dehşeti yaşandı. Alınan bilgiye göre, Eski Yıldız Caddesi’nde yürüyüşe çıkan Doğan Kaya, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Kaya’yı kolundan ısıran köpekler çevrede bulunan esnafın yardımıyla uzaklaştırıldı. Olay yerine hemen polis ve ambulans çağırıldı. Kolundan yaralanan yaşlı adama ilk müdahaleyi esnaf yaptı. Doğan Kaya, yolda yürüdüğü sırada köpeklerin saldırdığını söyleyerek, “Köpekler saldırdı. Kolumdan ısırdılar” dedi.
Esnaf ise yaşananlara tepki gösterdi. Beşiktaş esnafı daha önce de bu olayların yaşandığını belirterek, “Defalarca belediyeyi aradık. Umurlarında değil. Artık çözüm istiyoruz. Bu köpekler herkese saldırıyor. İnsanlar rahat rahat yürüyemiyor” diye konuştu.
Yaşlı adam, olay yerine gelen ambulansla Florance Nightingale Hastanesi’ne kaldırıldı.
(İHA)