BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Manci’nin transfer listesi netleşiyor

Galatasaray’ın çiçeği burnunda teknik direktörü Roberto Mancini, transfer için şimdiden hazırlıklara başladı. Ancak hedefteki oyuncular için...

Abone ol

Galatasaray’ın çiçeği burnunda teknik direktörü Roberto Mancini, transfer için şimdiden hazırlıklara başladı. Ancak hedefteki oyuncular için yüksek yüksek miktarlarda bonservis ödenmesi düşünülmüyor.
İtalyan hoca, İstanbul’a ayak basar basmaz teknik ekipten bir çok kişi ile yollarını ayırıp yeni isimlerle çalışmaya başladı. Mancini, transfer için de yönetime bir liste sundu. Listenin birinci sırasında Aleksandar Kolarov var. Tecrübeli hocanın Manchester City’den eski öğrencisi Kolarov’u mutlaka takımında görmek istediği belirtiliyor. Bonservisinde indirim sağlanamaması durumunda Kolarov’un transferi için takas seçeneği de gündemde.

İKİNCİ SIRADA BARRY VAR
Listede ikinci sırada ise orta saha oyuncusu Gareth Barry var. 32 yaşındaki Gareth Barry de kurt hocanın eski oyuncusu. Bu transfer, bonservissiz şekilde anlaşma sağlanırsa yaz döneminde gerçekleşecek.

ÜÇ NUMARA VALENCIA
Listenin bir diğer aday oyuncusu ise Manchester United’ın orta saha oyuncusu Antonio Valencia. Galatasaray’ın Ekvadorlu oyuncu için kırmızı şeytanlara ciddi bir teklif sunması bekleniyor. Valencia’nın, genç yetenek Adnan Januzaj’ın iyi performansı nedeniyle yedek kulübesine çekilmesi de bu sarı-kırmızılı ekip için avantaj olarak görülüyor.

YERLİ TRANSFERDE SEÇENEKLER KISITLI
Galatasaray, yerli transferinde ise kısıtlı bir listeye sahip. Bu konuda henüz fikre sahip olmayan Mancini’nin kendisine sunulan isimleri takip ettirme kararı aldığı öğrenildi. Sarı kırmızılıların yerli listesinde Çaykur Rizespor’un 21 yaşındaki sol beki Oğuzhan Berber, sezon öncesi düşünülen ancak transferi gerçekleşmeyen Medical Park Antalyaspor’un genç yıldızı Emrah Başsan ve Bayer Leverkusen’den milli takım oyuncusu Ömer Toprak var.
(İHA)