BIST 9.548
DOLAR 32,53
EURO 34,67
ALTIN 2.491,71
HABER /  GÜNCEL

Akrep burçları iş arkadaşınızla aşk kapıda Kasım 2019 aylık burç yorumları

Akrep aylık burç yorumlarına göre Kasım 2019 aşk falına göre Akrepler iş hayatlarından tanıdıkları biriyle önce flörte ardından da aşka yelken açacak. Kasım 2019 Akrep aylık burç yorumlarına göre para falında beklenmedik bir yerden gelir elde etme ihtimali de görülüyor. Akrepler bu ay mutlaka dinlenmeye zaman ayırmalı.

Abone ol

Akrep burçları Kasım 2019'da aşk ve para falında güzel günler yaşayacak. Akrep Kasım ayı aşk falında iş hayatından gelen biriyle güzel bir ilişki görülürken, para falında miras vb. bir yerden bir paranın gelmesi sözkonusu. Kasım 2019 Koç aylık burç yorumlarının ve Akrep Kasım 2019 aşk-ilişki-kariyer-para falının detaylarını sizler için derledik. Akrep burcu Kasım 2019 aylık burç yorumlarına göre, Akrepleri bu ay büyük bir satın alma olayı bekliyor. Bir süredir düşündüğünüz satın almayı gerçekleştirmek için bu ay şartlar ideal görünüyor. Böyle bir eylem sizi arkadaşlarınızla, komşularınızla meşgul edebilir. Bu, mülk veya ticari mallarla ilgili fiyatları ve anlaşmaları tartışmak için güzel bir ay.
Ailenizdeki veya iş hayatınızdaki bir kişiden kaynaklı bir olay, sizin hayatınızdaki değişimin temeli olacak. Kasım ayı için planlarınızdan bazılarını değiştirmek mümkün görünüyor. Bu ay boyunca, iyi ya da kötü olsun profesyonel temasta bulunduğunuz birisiyle flört edebilir aşka yelken açabilirsiniz. Kasımda katılmanız çok da gerekmeyen düğün vb. organizasyonlar olabilir. Hepsine katılmak zorunda hissetmeyin. 
Kasım ayı boyunca günlük yaşamınızdaki stres ve gerginlik nedeniyle ortaya çıkacak sağlık sorunlarına dikkat etmeniz gerekecektir. Stresli durumlardan kaçınmaya çalışın ve günün sonunda kendinizi sağlıklı bir şekilde dinlendirin. Beklenmeyen bir para giri bu ay sizi şaşırtacak. Miras, akraba parası, unutulmuş veya çalınan eşyaların bulunması mümkün.
Akrep kadınları Kasın ayında büyük ve önemli sorumluluklar ve yükümlülükler alacaklar. Büyük ölçüde, geleceğiniz kişisel ya da profesyonel olarak bu ay belirlenecek. Önemli kararlar, değişiklikler veya anlaşmalar için hayırlı bir ay olacaktır.
Akrep erkeklerinin Kasım'da sağlık durumlarını iyi korumaya odaklanmaları gerekiyor.