BIST 10.719
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.499,13
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili vekilin evine bombalı saldırı

Batman'da kimliği belirlenemeyen bazı kişi ya da kişiler tarafından AK Parti Belediye Meclis üyesinin evine parça tesirli ses bombası atıldı.

Abone ol

Batman'da kimliği belirlenemeyen bazı kişi ya da kişiler tarafından AK Parti Belediye Meclis üyesinin evine parça tesirli ses bombası atıldı

GAP Mahallesi Kazım Usta Et Lokantası'nın hemen arkasında bulunan AK Parti Batman Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Batman Göçerler Derneği Başkanı Mehmet Emin Çelik'in evine saat 23.30 sıralarında parça tesirli ses bombası atıldı.

Bombanın eve isabet etmemesi muhtemel bir faciayı önledi. Bombanın yaptığı yüksek ses ile dışarı koşan Çelik ve ailesi, hedefte kendilerinin olduğunu anlamaları üzerine şoke oldu. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

Olay yeri inceleme ekipleri parmak izi çalışması yaptı. Batman Emniyet Müdürü Hasan Ali Bilim de olay yerine gelerek AK Parti'li Meclis üyesi M.Emin Çelik'e geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Görgü tanıkları saldırganların 3 kişi olduklarını ve yaşlarının 18 ile 20 arasında oldukları ve bombayı attıktan sonra koşarak olay yerinden uzaklaştıklarını söylediler.

AK Parti Batman Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin Çelik, herhangi bir düşmanının olmadığını belirterek, "Evime ses bombası attılar. Ne amaçla attıklarını bilmiyorum. Hiç düşmanım yok. Evde herhangi bir zarar yok, ama ailem panik yaşadı. Çok şükür yaralı kimse yok. Allah belalarını versin. Birtakım insanlar huzurumuzu bozmak için mahallemize dadandılar. Sakin bir mahalle olduğu için huzurumuzu bozmak istiyorlar" dedi.