BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.515,22
HABER /  GÜNCEL

Çiçeği burnunda müsteşardan ilginç talep

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı müsteşarı Prof. Aslan'dan, asaleten atanmasına iki gün kala ilginç iki talep...

Abone ol

"1 adet kanepe örtüsü... 1 adet de ortopedik yastık..."
Bu istekler belki şaşıracaksınız ama Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı müsteşarı Prof. Ersan Aslan'a ait... Aslan'ın, görevinin başına asaleten atanmasına iki gün kala verdiği bu talepler görenleri de şaşırttı. Üstelik Aslan bunları makam odası için istiyor...

Akşam gazetesinde yer alan habere göre, yeni kurulan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na Müsteşar olarak atanan Prof. Ersan Aslan'ın ilk icraatlarından biri makamı için oldu. Çalışma odasında kullanılmak üzere 1 adet kanepe örtüsüyle 1 adet ortopedik bel yastığı isteyen Aslan'ın, ilginç talebini resmi yazıyla bildirmesi dikkat çekti.

AK Parti'den Muğla Milletvekili olan Ali Boğa'nın istifasıyla boşalan müsteşarlık koltuğuna Prof. Aslan, 26 Temmuz'da vekaleten atanmıştı. Asaleten atama ise 6 Ağustos'ta gerçekleşti. Asaleten atanmasına iki gün kala makamında bazı değişiklikler için harekete geçen Prof. Aslan, iki talepte bulundu.

RENK VE EBATLARINI DA BİLDİRDİ

Aslan, 'Müsteşarlık makamı çalışma odasında kullanılmak üzere' kanepe örtüsü olarak 140x220 ebadında, krem renkli 1 adet pamuklu pike ile 1 adet de siyah renkli ortopedik bel yastığı istedi. Çiçeği burnunda müsteşarın bakanlık çalışanlarını da şaşırtan taleplerinin yerine getirildiği öğrenildi. Ortopedik bel yastığı, sık sık masa başında çalışmak zorunda kalanlar ile belinde rahatsızlık olanlara tavsiye ediliyor.