BIST 10.719
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.499,13
HABER /  GÜNCEL

Bu video Beşiktaş'ı şaibe altında bırakır

Futbolda tarihi kararın açıklanmasının ardından Beşiktaş'ı şaibe altında bırakan ve şikeye işaret ettiği iddia edilen bir video ortaya çıktı.

Abone ol

Dün Türk futbol tarihinin en kritik basın toplantısı gerçekleştirildi. Federasyon şike ile ilgili alınan kararları açıkladı. Toplantıda radikal kararlar alınmadığı belirtilse de, toplantı sonrasında yaşananlar Beşiktaş'ı hedef gösterecek türdendi.

Şike iddialarının masaya yatırıldığı toplantı sonrası salondan beraber çıkan Hüsnü Güreli, Göksel Gümüşdağ ve Mehmet Ali Aydınlar, kameraların varlığından habersizdi.

Koridor boyunca Mehmet Ali Aydınlar ile konuşarak yürüyen Güreli'nin dilinden dökülen şu cümle İHA kameraları tarafından saniye saniye kayıt altına alındı:

"Beşiktaş'ı da kurtardık sayemde. Teşekkür etmeleri lazım... Başka kimsede yok ki bu kadar sonuç"...

Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstanbul Swissotel'de düzenlediği ve futbolda şike iddialarının tartışıldığı toplantıda İHA kamerasına yansıyan bir görüntü akıllarda soru işareti doğurdu.

YABANCI KONTENJANI İÇİN SÖYLEDİM

Bu görüntüler üzerine açıklama yapan Hüsnü Güreli, "TFF'deki toplantıdan çıkıyorduk. Bana, yabancı sınırlamasını ortadan kaldırdığımız için Beşiktaş yöneticisi Sinan Vardar'ın gazetelere de yansıyan çok ağır eleştirileri olduğunu ilettiler. Bunun üzerine ben de 'yabancı kontenjanının serbest bırakılmasından en çok Beşiktaş'ın fayda gördüğünü' söyledim ve devamında bu sözleri sarfettim. Sonuçta yabancı sınırlamasının kalkmasından en çok Beşiktaş fayda gördü. İlk eleştiriyi kalkıp da Beşiktaşlı bir yönetici yapınca 'bu nasıl iş' dediler. Videodaki sözler tamamen bu konuyla ilgilidir." diye konuştu.

İŞTE O VİDEO