BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili Gökçek MHP için dua etti

Melih Gökçek, MHP'nin barajı aşması gerektini söyledi

Abone ol
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, MHP'deki kaset skandalının hedefinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin olduğunu söyledi. Gökçek'in duası ise MHP'nin barajı geçmesi. İşte o ilginç açıklama;

Gökçek, katıldığı bir televizyon programında gündeme yönelik soruları cevapladı. Gökçek, MHP'nin baraj altında kalmasının AK Parti'nin işine gelmeyeceğini ve barajı aşması gerektiğini kaydetti. Gökçek, BDP'nin olduğu Meclis'te MHP'nin olmasının gerekli olduğunu vurguladı.

GÖKÇEK MHP'YE GENEL BAŞKANI BULDU

Kaset olayını gerçekleştirenlerin MHP'yi baraj altında tutmayı değil Devlet Bahçeli'yi göndermeyi hedeflediklerini ifade eden Gökçek, MHP'ye genel başkan kimin olacağının belli olduğunu ve o ismi bildiğini ama şu anda açıklamayacağını belirtti.

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'la ilgili kasetin Kanada'dan internete yüklendiğini öne süren Gökçek, o tarihlerde Kanada'ya kimlerin gittiğine bakıldığında bunun tespit edileceğini kaydetti.

ELİNDE KILIÇDAROĞLU BELGESİ VAR

Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili önemli bir belgeyi birkaç gün içinde bir televizyon kanalında açıklayacağını sözlerine ekledi.