BIST 9.101
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,05
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili Çelik'in PKK-Asker reklamı olay oldu

AK Parti'li Faruk Çelik, 1 Kasım seçimlerine 11 gün kala Kürt kökenli seçmenlere yönelik reklam filmi hazırlattı. Çelik'in yeni reklam filmi sosyal medyada #oyunagelmekardeşim hashtagıyla en çok konuşulanlar arasına girdi.

Abone ol

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, terör olaylarında kardeşlik vurgusunu anlatan bir klip hazırlattı.

‘Mesele memleket meselesi, oyunuza dikkat edin, oyuna gelmeyin' sloganıyla hazırlanan klipte uzun namlulu suikast silahıyla mevziye yatan bir PKK'lı nöbet kulübesindeki öldüreceği askerin Kürtçe türkü okumasıyla vazgeçişi anlatılıyor.

ak parti yeni reklam filmi pkk ile asker karşı karşıya

SEN KİME HİZMET EDİYORSUN!

Reklamda askerin Kürt olduğunu anlayan terörist, telsizden durumu dağdakilere bildirince ise 'O senin düşmanın, vur hemen' emri tekrarlanıyor. Reklamda ağladığı görülen terörist, silahlarını bırakarak suikasttan vazgeçiyor.

İŞTE AK PARTİ'Lİ ÖMER ÇELİK'İN PKK İLE ASKERİ KARŞI KARŞIYA GETİREN O REKLAM FİLMİ...

AK PARTİ GENEL MERKEZİ'NİN ONAYI YOK

Faruk Çelik'in reklam filmiyle ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi. Çelik, #oyunagelmekardeşim etiketiyle sosyal medyada yayınlanan klibin AK Parti Genel Merkezi tarafından onaylanmış bir proje olmadığını söyledi.

Ömer Çelik, Twitter'dan şu açıklamayı yaptı:

"Oyuna gelme kardeşim etiketiyle sosyal medyada yayınlanan film, Ak Parti Genel Merkezi tarafından onaylanmış bir çalışma değildir. Genel Merkezimiz tarafından onay verilmeyen çalışmaların Ak Parti çalışması gibi sunulması doğru değildir. Bu tip çalışmalar hiçbir şekilde Ak Parti ile ilişkilendirilmemelidir."