BIST 10.240
DOLAR 32,23
EURO 34,66
ALTIN 2.396,08
HABER /  MAGAZİN

Ajdadan genç kalmanın sırrı

Ajda Pekkan gençlere taş çıkartıyor. Peki nasıl bu kadar dinç kalabiliyor? Süperstar sırrını açıkladı.

Abone ol Ajda Pekkan'dan genç ve dinç kalmanın sırrı! Pop müziğinin süperstarının favori yiyecek-içecekleri; tarçın, pekmez, yeşil çay, yulaf ezmesi.

Pop müziğin duayen sanatçılarından biri olan Süperstar Ajda Pekkan, adeta nefes almadan çalışıyor. Bu yoğun temposuna rağmen oldukça dinç ve sağlıklı olan ünlü sanatçı, formda kalmasının sırlarını Dr. Erder Saraç’a anlattı.

Dr. Saraç’ın “Sağlıklı Günler” programının ilk konuğu olan Ajda Pekkan, “Yıllarla nasıl meydan okuyorsunuz?” sorusuna “Yıllara meydan okunmaz, dost olunur. İnsanlar kendileriyle barışık olmalı” yanıtını verdi. Yoğun temponun altından kalkabilmek için dikkatli beslendiğinin altını çizen Pekkan, “Tatlıyı çok severim. Canım tatlı çektiği zaman bitter çikolata yerim. Mutlaka her sabah bir bardak süt, yulaf ezmesi, tarçın ve bal yerim. Öğlenleri yeşil çay içerim. Yeşil çay mideyi rahatsız etmiyor. Aynı zamanda sıcağa yakın ılık su, yarım çorba kaşığı pekmez ve limon sıkarak karışım yapıyorum” diye konuştu.

Çocukluğundan beri çalıştığı için hayatın gerçekleriyle erken yaşta yüzleştiğini belirten Ajda Pekkan, hayattan öğrendiklerini ise şu sözlerle özetledi: “Çocukluğumdan beri çalıştığım için hayatın gerçekleriyle erken yüzleştim. Daha anaç ve olgun oldum. Tabi bu süreçte yardıma muhtaç insanlara yardım etmeyi de öğrendim. Bana göre, star sonradan olunmaz doğulur. Şöhret olmayı sevmeyen bir insanım. Ben utangaç biriyim, içine kapanığım. Kalabalık yerlerde fazla bulunmam çekinirim. O yüzden insanlar beni soğuk bulurlar.”