BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,98
ALTIN 2.447,16
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan ruh çağırdı mı?

Sevgi Birliği tarikatına üye sadece Ahmet Hakan yokmuş. Nur Serter'in iddiasına göre üye olan başka yazarlar da var.

Abone ol

İstanbul Üniversitesi'nde Kemal Alemdar'ın yardımcısıydı Nur Serter. Şimdi 14 Nisan mitingini organize eden ADD'nin genel başkan yardımcılarından.

Reenkarnasyon inancını savunan ve ruh çağırma seanslarıyla bilinen "Sevgi Birliği" tarikatının dergisinde yazarlık yapan Serter'in sözleri tartışılıyor. Serter, geçtiğimiz günlerde Yeni Şafak'a konuştu. Kendisini savunma adına "Dünyada buna inanan çok kişi var... Ülkemizde de Emin Çölaşan, Ahmet Hakan ve Cüneyt Ülsever buna inanır" şeklindeki beyanı Ahmet Hakan'ı kızdırdı.

Hakan, verdi. Kendisi de merak etti bu 'tarikat hikayesi nereden çıktı' diye. Kendine özgü üslup ile dalgasını geçen yazar, muhatabından cevap bekliyor:

"Hayatım boyunca bir masanın başına oturup ruh çağırma seansına katılmışlığım vaki değildir. Hindistan’daki babalardan birinin dizinin dibinde üç ay kalıp ruhumu dinlendirme girişimde de bulunmadım. Önceki hayatımda Rus Çarı olduğumu falan iddia etmedim. ’Beyti Dost’ ya da ’Transandantal Meditasyon’ saçmalıklarından hep uzak durdum. Popçu Çelik’ten de hiç hazzetmem."