BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Zicodan farklı bir onbir

Fenerbahçe zorlu Gaziantep virajını aşmak istiyor. Zico, son taktik çalışmada sürpriz bir 11 denedi.

Abone ol

Gaziantep'te mutlak galibiyet hedefleyen Fenerbahçe'de, teknik direktör Zico, son taktik çalışmada sürpriz bir 11 denedi. Sakatlığı bulunan Appiah ile tedavisi süren Rüştü dışında tüm oyuncuların katıldığı antrenmanda Brezilyalı hoca, defansın önüne Aurelio-Deniz ikilisini koydu.

Hep sol kanatta Tuncay'ı oynatan Zico, öğrencisini sağa çekip, onun yerine Tümer'i oynattı. Kezman yine tek forvet olarak görev yapacak ama Tümer, Tuncay ve Alex, Fenerbahçe ataklarında forvet sayısını 4'e çıkararak gol arayacak. Sarı-lacivertli takımda 3 maçlık cezası 2 maça indirilen Edu bugün sahada olacak ancak sakat Appiah forma giyemeyecek.

Bu arada Zico, sarı kart cezası limitindeki oyuncularına da uyarı yaptı. Kalan haftalarda takımdaki herkese ihtiyaçları olacağını belirten Zico, futbolcularından gereksiz kart görmemelerini istedi.

Sarı-lacivertli takımda bugün forma giyecek futbolculardan Ümit Özat, Aurelio ve Kezman ceza sınırında. Bu üç futbolcu, bugün sarı kart görmeleri durumunda önümüzdeki hafta Denizlispor maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar.