BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,58
ALTIN 2.381,37
HABER /  GÜNCEL

Adli tıp raporu cinci hocayı kurtardı

İstanbul'da yaşanan korkunç ölüm, adli tıp raporuyla içinden çıkılmaz bir hal aldı. Aile perişan "cinci hoca" ise serbest!

Abone ol

İstanbul'da 3 yıldır panik atak tedavisi gören bir genç, üfürükçü kurbanı oldu. Mesut Kılıç, cinci hoca İsa Şahin tarafından cin çıkartırken öldü, Adli Tıp Kurumu'nun "normal ölüm" raporu üzerine cinci hoca, gözaltına dahi alınmadı. Gencin ailesi şimdi hukuk mücadelesine başlıyor.

Cin çıkarma bahanesiyle 23 yaşındaki Mesut Kılıç'ı öldürdüğü iddia edilen cinci hoca İsa Şahin, adli tıbbın "normal ölüm" raporuyla serbest kaldı.

Ancak gencin can verdiği hastanenin düzenlediği rapora gencin vücudunda darbın izleri vardı.

Saz imalat atölyesinde bir yandan saz imal edip, bir yandan da muska yazıp büyü bozan 54 yaşındaki İsa Şahin serbest kalırkalmaz sırra kadem bastı.

Cinci hocanın atölyesi polis tarafından mühürlenmişti. Evinde de büyük bir sessizlik vardı.

Komşuları İsa Şahin'in evine muska ve büyü bozmak için gelen gidenin eksik olmadığını dile getirdi.

Cinci hocanın saz atölyesinde can veren Mesut Kılıç iki ay sonra askere gitmeye hazırlanıyordu. Tıbbi tedavilerden sonuç alamayan Kılıç ailesi genci, cinci hocaya götürmüştü.

İlk seansta 365 lira tedavi ücreti alan cinci hoca aileden doktorların verdiği ilaçları kesmesini istedi. Tıbbın çaresiz kaldığı noktada cinci hoca teşhisi koymuştu. Cinci hoca, Mesut için "bu çocuğun 7 cini var. 7'si de kadın" diyordu.

Komşularının anlatmasına göre Mesut ne ilkti ne de sondu.

Şimdi Kılıç ailesi, cinci hocaya karşı hukuk mücadelesi vermeye hazırlanıyor.