BIST 10.046
DOLAR 32,50
EURO 34,74
ALTIN 2.400,48
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Genç Bakkartlılar Efes'e gidiyor

Bakırköy Belediyesi'nin başlatacağı, 'Genç Bakkart' projesine üye olacak 18-25 yaş arası ilk 400 genci haziran ayında ücretsiz Efes Harabeleri'ne götürecek.

Abone ol

Genç Bakkart’a üye işlemlerinin 7 Haziran 2010-Pazartesi günü Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanının arkasında bulunan Bakırköy Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde başlayacağını ifade ederek sözlerine başlayan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,

” Üye sayısı 130 bini bulan BAKKART uygulaması sırasında özellikle çocukları, gençleri ve yaşlıları hedef alan çalışmalar içerisine girmemiz gerektiğini gördük. Bu bağlamda da Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ,”Gençlikle iftihar ediyorum ve gençliğe güveniyorum” sözlerinden hareketle GENÇ BAKKART Projesiyle gençlerimizden başlamaya karar verdik. Dünyanın sürekli değişen ve gelişen şartlarında Genç Bakkart sahibi gençlerin mevcut potansiyel güçlerini açığa çıkararak bütün yönleriyle gelişimlerini sağlamak ve yaşam kalitelerini yükseltmek en büyük amacımızdır.

Bunun için de 18-25 yaş grubu Bakırköylü gençlerimizin katılabileceği çeşitli sosyal ve kültürel projeleri ,ücretsiz sağlık ve eğitim imkanlarını Genç Bakkart ile gerçekleştireceğiz. Bunun ilk adımı olarak da Genç Bakkart’lıları haziran ayı sonunda Efes Harabelerini ziyarete götüreceğiz. Gençlerimiz 25 yaşını doldurduğu zaman genç bakkart üyeliği sona erecek ve bakkart üyeliği devam edecektir. “
dedi.

Belediye Başkanı Ünal Erzen Genç Bakkart’a kayıt olmak isteyen gençlerin 1 adet resim, nüfus cüzdan fotokopisi, Bakırköy’de oturduğunu belirten ailesine ait bir fatura veya elinde bulunan mevcut Bakkart’ını kayıt sırasında yanlarında bulundurmaları gerektiğini sözlerine ekledi.