BIST 11.063
DOLAR 32,19
EURO 35,01
ALTIN 2.504,62
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu pantolon görenleri şaşırtıyor

Kırkağaç Halk Eğitim Müdürlüğü'nde görevli giyim öğretmeni Elvan Bekar'ın tasarladığı, 6 parçadan oluşan çok amaçlı pantolon görenleri şaşırtıyor.

Abone ol

Kırkağaç Halk Eğitim Müdürlüğü'nde görevli 6 yıllık giyim öğretmeni Elvan Bekar, yelek, çanta, kapri, etek ve şorta dönüşebilen 6 parçadan oluşan çok amaçlı bir pantolon tasarladı.

Bu pantolonla, Halk Eğitim Müdürlükleri arasında yapılan Proje Tabanlı Beceri Yarışması'nda Jüri özel ödülü alan 6 yıllık öğretmen Elvan Bekar, üniversite öğrencisi olduğu yıllardaki hayalini gerçekleştirdiğini ifade etti. Kıyafetin seri üretimi için sponsor desteği arayan Elvan Bekar, çok tasarruflu bir kıyafet ortaya çıkardığını söyledi. Yelek, pantolon, çanta, kapri, etek ve şorttan oluşan kıyafetin ekonomik olduğu kadar çok amaçlı da olduğunu ifade eden Öğretmen Elvan Bekar, “Seri üretiminin yapılabilmesi için paraya ihtiyaç var. Biz Halk Eğitim olarak şu anda bunu yapamıyoruz. Ancak bir sponsor firma bulabilirsek bunu seri olarak üretebilir ve piyasaya sunabiliriz. Çok ilgi gören bir tasarım. Her açtığımız sergide insanlar soruyorlar ve almak istiyorlar. Ancak dediğim gibi şu anda biz seri üretim yapamıyoruz. Bu zaten bir tasarım. Ancak firmalar bu kıyafeti üretmek isterlerle görüşebiliriz.” diye konuştu.