BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,58
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Adı Nihat Kahveci ile anılacak

Giresun Kavram Dershanesi öğrencileri, bir süre önce kaybettikleri arkadaşları Kubilay GÜNGÖR’ ün anısına, etüt yaptıkları salonlardan birine Kubilay Güngör’ün ismini vermek için yönetime başvurdu

Abone ol

Dershane yönetimi, bu anlamlı davranışı takdirle karşılarken, hem Kubilay’ın ismini bir etüt salonuna verdi hem de milli oyuncularımızdan Nihat KAHVECİ’ ye olan hayranlığı nedeniyle aynı bina içerisinde açılacak olan Nihat KAHVECİ Rehberlik Salonu ile yaşatılacağını bildirdi.

Haziran ayında Giresun balıkçı barınağında serinlemek için girdiği denizden çıkarken, elektrik telindeki akım nedeniyle hayatını kaybeden Kavram Dershanesi öğrencisi Kubilay Güngör için arkadaşları anlamlı bir girişimde bulundu.

Kubilay Güngör’ün arkadaşları arasında çok sevildiğini belirten öğretmenleri, bu isteğin öğrencilerden gelmiş olmasının, Kavramlılar arasındaki dayanışmanın güzel bir örneği olması nedeni ile de ayrıca mutluluk duyduklarını belirttiler.

Giresun sporun eski kalecilerinden olan Zafer GÜNGÖR ( Kubilay’ın Babası ) hem dershane yönetimi hem de Kubilay’ın arkadaşlarına bu anlamlı davranış karşısında duygulanarak şöyle konuştu:

“ Kubilay’ın ve Nihat KAHVECİ’ ye olan hayranlığının unutulmaması acımızı bir nebze olsun dindirdi. Bu anlamlı çalışmalarından dolayı. Giresun Kavram Dershanesi Yönetimine ve Öğrencilerine teşekkürlerini belirtti.“
Talihsiz bir şekilde yaşamını yitiren Kubilay Güngör’ün adını yaşatmak için hazırlanan salon ailesinin de katılımıyla düzenlenecek bir törenle açılacak. Böylece Kubilay Güngör ismi yıllar boyunca yaşatılmış olacaktır.