BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Acemi pokerci zengin oldu

Genç pokerci 3 ayda poker oynamayı öğrenip nasıl binlerce dolar kazandı ?

Abone ol

Portekiz'de 3 ay önce poker oynamayı öğrenen 26 yaşındaki bir genç, internette düzenlenen uluslararası poker turnuvasında 100 bin dolar kazandı.

Portekiz haber ajansı Lusa'nın verdiği haberde, Fernando Festas adlı fizik öğretmeni olan 26 yaşındaki gencin yaklaşık 3 ay önce arkadaşları ile oynamaya başladığı pokerde biraz merak, biraz da şansını denemek için girdiği internetteki kumarhane sitelerinden çıkamadığı bildirildi.

Geçen 3 aylık sürede 10 bin dolardan fazla kazanan Festas, bugün yapılan uluslararası turnuvada büyük ödül olan 1 milyon doları kazanan 10 oyuncudan biri olarak 100 bin dolar aldı.

Festas'ın 3 aylık tecrübesine rağmen internette son kazandığı uluslararası turnuvadan dolayı, milyarderlerin katıldığı dünyanın en büyük poker turnuvalarından birinde yer almaya hak kazandığı belirtilirken, gelecek ay başlayacak turnuva kapsamında Monte Carlo, Monaco ve haziran ayında Las Vegas kumarhanelerinde poker oynayacağı ifade edildi.

Portekizli genç pokerci, "Kolesterolümü kontrol etmek zorundayım. Dünyanın en iyi pokercileri ile oynayacağım. Ve bunun çokta fazla uzun sürmeyeceğinden korkuyorum" dedi