BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Abi, kardeşi VURDU!

Diyarbakır'daki saldırı, terörün acımasız oyununu ortaya çıkardı. Ölen Melek'in abisi PKK'lı çıktı...

Abone ol

Dıyarbakır'daki saldırıda 5'i öğrenci 6 kişinin ölümüne, 67 kişinin ise yaralanmasına neden olan terör örgütü PKK'nın kurbanlarından bazılarının yakınlarının da dağ kadrosunda yer aldığı belirlendi.

Patlamada yaşamını yitiren Melek İpek'in ağabeyinin terör örgütünün dağ kadrosundayken yakalandığı, yaralılardan Edip Baran'ın dağ kadrosunda olduğu ortaya çıktı.

İşçi emeklisi Mehmet İpek'in 8 çocuğundan 5'incisi olan Melek İpek'in (19) hedefi hukuk fakültesine girmekti. Ablasıyla buluşmak için izin aldığı dershanesinden, 10 dakika erken çıkınca korkunç patlamada yaşamını yitirdi.

Melek'in adı yeni bir katliamın önüne geçilen 'Melek Operasyonu'na verildi. Ancak Melek'in ağabeyi Murat İpek'in terör örgütü PKK'nın dağ kadrosunda yer aldığı belirlendi. Kanlı saldırı örgütün dağ kadrosundayken yakalanan ve cezaevinde 6 ay kalan Murat İpek'in öz kardeşinin canını aldı.

YARALILARIN DA BAĞLANTISI VAR

Yaralı Vedat Baran'ın ağabeyi Edip Baran'ın 8 yıl önce katıldığı terör örgütünün dağ kadrosunda halen faaliyet gösterdiği, yine yaralı Öznur Beyaztaş'ın ağabeyi Cabbar Beyaztaş'ın da terör örgütü saflarında faaliyet göstermekten 1990 yılında yakalanarak 6 yıl cezaevinde yattığı belirlendi. Yaralılardan Süleyman Özdoğan'ın ağabeyi Mümtaz Özdoğan'ın da PKK'lı olduğu gerekçesiyle uzun süre cezaevinde yattığı öğrenildi.