BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.439,65
HABER /  SPOR

Cimboma durmak yok

Galatasaray, Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de dün oynanan karşılaşmada Çaykur Rizespor'u 5-2 yenerek moral bulan Galatasaray, Sarıyer ile salı günü oynayacağı Fortis Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
    
Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, Çaykur Rizespor karşılaşmasında ilk 11'de yer alan oyuncular yenileme çalışmalarının ardından, maçta gelişen çeşitli sakatlıklarının tedavisini sağlık merkezinde yaptırdılar.
    
Antrenmanın ana bölümünde ise diğer oyuncular, önce kondisyon ağırlıklı çalışmalar, daha sonra da dar alanda iki takım halinde kalecilerin de katıldığı teknik bir çalışma yaptılar.
    
Antrenmana katılmayan Lincoln ve Ayhan'ın, tedavilerinin ardından sağlık ekibi tarafından salonda çalıştırıldığı öğrenildi.
    
ARDA VE HAKAN ŞÜKÜR SAKAT
     
Çaykur Rizespor maçında sağ ayağına aldığı darbe yüzünden ayak parmağında ağrı ve ödem olan Arda, yapılan incelemelerden sonra idmana çıkartılmayarak dinlendirildi.
    
Sağ baldırına maçta bir darbe alan Hakan Şükür de tedavi edilirken, bu futbolcu da antrenmanda yer almadı.
    
Dün oynanan PAF karşılaşmasında rakibiyle çarpışarak sakatlanan Semih Kaya'nın İstanbul dönüşünde yapılan tetkiklerde sağ diz ön çapraz bağlarında kopma ve iç yan bağlarında zedelenme teşhisi kondu. Semih'in ameliyat öncesi rehabilitasyon tedavisine başlandığı açıklandı.
    
Galatasaray, yarın saat 17.00'de yapacağı basın ve taraftara kapalı yapacağı idmanla Sarıyer maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.