BIST 9.888
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.463,74
HABER /  POLİTİKA

Abdullah Gül'ü duygulandıran iftar

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bütün bir yıl boyunca ağırladığı konuklar arasında en değerlilerin şehit yakınları ve gaziler olduğunu ifade etti.

Abone ol

Gül, şehit cenazesine katıldıktan sonra şehit yakınları ve gazilerle iftarda bir araya geldiği güne ilişkin duygularını Twitter'dan paylaştı.

''Dün çok duygu dolu bir gün geçirdim'' ifadesini kullanan Gül, gündüz Van'da şehit olan Jandarma Er Ümit Akbaş'ın cenaze törenine katıldığını, akşam da şehit yakınları ve gazilerle iftarda bir araya geldiğini anımsattı.

Cumhurbaşkanı olduğundan beri ilk iftarları hep şehit aileleriyle yaptığını kaydeden Gül, iftarı ''Dün 53 ilden 310 misafirimiz vardı. Eşimle birlikte tek tek bütün misafirlerimizi kabul edip hal ve hatırlarını sorduk'' sözleriyle anlatarak, fotoğraflara da yer verdi.

Gül, ''Dolmabahçe Sarayı'nın cennet gibi güzel bahçesinde hep birlikte iftar yaptık. Bütün bir yıl boyunca birçok misafirim oluyor ama onların en değerlileri şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizdir'' değerlendirmesinde bulundu.

a.20120725192649.jpg