BIST 8.746
DOLAR 32,34
EURO 35,17
ALTIN 2.241,75
HABER /  POLİTİKA

Abdullah Gül var deniyor! YenibirParti'den kurucu kadrosu açıklaması

Perde arkasında Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'nun olduğu söylenen YeniBirParti isimli oluşum bu kez twitter da ortaya çıktı ve kadroyla ilgili açıklama yaptı.

Abone ol

 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'nun yeni bir parti kuracağı iddiaları gündemdeki yerini koruyor. Dün haber sitelerinde Yeni Bir Parti adında oluşumun olduğu ve arkasında ise eski Cumhurbaşkanı Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun olduğu ileri sürüldü.

Dünden bu yana ikiliden bir açıklama gelmezken YeniBirParti sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.  İlk tweetini ‘Başlayalım mı? Hadi Bismillah” ifadeleri ile gönderen YeniBirParti hakkındaki iddialara cevap verdi.

Kamuoyunun en çok merak ettiği nokta 'kadroda kimlerin' olduğuna ilişkindi... Twitte bu konuda şu ifadeler dikkat çekti:

 


Kadrolar açıklanacak

Kim oldukları ve kadrolarının kimlerden oluştuğu yönündeki sorular yanıtsız kalırken 'yenibirparti.org' ismiyle twitterda açılan bir diğer hesapta tarih verildi. Hesapta kadroların 18 Mart'ta Çanakkale'de duyurulacağı açıklaması yer aldı. Twitter hesabından atılan mesajlarda şöyle denildi:




Siteye konulan açıklama : Henüz harekete geçmeden... 

Yeni Bir Parti sitesine de bugün bir açıklama konuldu. Açıklamada şu satırlar dikkat çekti: 

-"Biz henüz harekete geçmeden web stemizin keşfedilmesi ve basında haber olmasıyla birlikte, yola çıkmakta ne kadar haklı olduğumuzu gösterircesine yüzlerce destek, kadromuza katılma ve kurulacak partimize üyelik taleb aldık.'

Partinin ismi

Partimizin ismi ve kadromuz, politika ve vaatlerimizin kamuoyunda tartışılması için bir müddet daha açıklanmayacaktır.

Kadromuz kamuoyu huzuruna çıkacak

Bu süreçte basında çıkan haber ve yorumlar, sosyal medyada yapılan yorum, eleştiri ve önerilerle iletşim adreslerimize gelen öneriler ve yapıcı eleştiriler, dikkatle takip edilmektedir. Tüm bu yorum, eleştiri ve öneriler dikkate alınarak Partimizin programına son hal verilecek ve sonrasında kadromuz kamuoyu huzuruna çıkacaktır. "