BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,77
ALTIN 2.402,74
HABER /  SPOR

8 takımdan daha fazla gol attı

Malatyaspor'a attığı gollerle hayat veren golcü oyuncu Taner Demirbaş, 8 takımı solladı

Abone ol

Türk Telekom Lig A'da şampiyonluk mücadelesi veren Malatyaspor'a attığı gollerle hayat veren golcü oyuncu Taner Demirbaş, ligin geride kalan 8 haftasında rakip ağları 11 kez havalandırarak, 8 takımdan fazla gol attı.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, geçen yıl Malatyaspor'dan Sakaryaspor'a kiralık gönderilen Taner Demirbaş, Sakaryaspor'un Turkcell Süper Lig'e çıkmasında 20 gol atarak katkı sağladı.

Sakaryasporlu taraftarın da gönlünde taht kuran Taner, sözleşmesi gereği bu sezon başında Türk Telekom Lig A'da mücadele eden Malatyaspor'a geri geldi. Gol perdesini ligin ilk karşılaşmasında Elazığspor'a attığı 1 golle açan Taner Demirbaş, daha sonra Kasımpaşa'ya 3, Altay'a 2, Türk Telekomspor'a 2 ve Akçaabat Sebatspor'a da 3 gol atma başarısını gösterdi.
-FAZLA GOL ATTIĞI TAKIMLAR-

Ligin geride kalan 8. haftasında rakip ağları 11 kez havalandırarak 8 takımdan fazla gol atan Taner, gol krallığında da önde gidiyor. Taner Demirbaş, Türk Telekom Lig A'da mücadele eden takımlardan Eskişehirspor (9), İstanbulspor (7), Uşakspor (5), Mardinspor (6), Elazığspor (10), Orduspor (8), Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (9) ve Samsunspor'dan (4) tek başına daha fazla gol attı.

Taner Demirbaş ligde Diyarbakırspor, Karşıyaka ve Türk Telekomspor'un toplam gol sayısını da yakaladı. Taner Demirbaş ayrıca ligde toplam 20 golü bulunan Malatyaspor'un 11 golünü kaydetti. Taner Demirbaş'ın Malatyaspor ile 2008'e kadar sözleşmesi bulunuyor.