BIST 10.191
DOLAR 32,26
EURO 34,74
ALTIN 2.403,27
HABER /  GÜNCEL

Sevişmeyince kurtuldu

Aşık olduğu 16 yaşındaki komşu kızı N.B.'yi kaçıran inşaat işçisi hapisten böyle kurtuldu

Abone ol

Aşık olduğu 16 yaşındaki komşu kızı N.B.'yi kaçırıp Samsun'a getiren Kahramanmaraşlı inşaat işçisi 26 yaşındaki Metin Çelik gözaltına alındı.

Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Çelik, “Babası vermez diye benimle kaçtı. Bir gece birlikte aynı evde yalnız kaldık. Kendisi çok istemesine rağmen yaşı küçük olduğu için cinsel ilişkiye girmedim. Ben onu telli duvaklı alacağım” diye konuştu. Çelik, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İnşaatlarda çalışmak üzere 6 ay önce Samsun'a gelen Metin Çelik, memleketi Kahramanmaraş'a giderek 1.5 yıldır gönül ilişkisinde bulunduğu komşularının kızı N.B.'yi kaçırdı. Genç kızın babasının şikayetçi olması üzerine Metin Çelik kaçırdığı N.B. ile birlikte Samsun Reşadiye Mahallesi'ndeki evde yakalandı.

Gözaltına alınan Çelik, genç kızı zorla kaçırmadığını iddia etti. Çelik, “Babası evlenmemize karşı çıkar diye benden kendisini kaçırmamı istedi. Ancak ben böyle olsun istemedim. Kaçmayalım diye kendisini ikna etmeye çalıştım. Ancak ikna edemedim. Birlikte Samsun'a geldik. Aynı evde sadece bir gece kaldık. N.B. evlenebilmemiz için ısrarla cinsel ilişkiye girmemiz gerektiğini söyledi. Ancak, yaşı küçük olduğu için ilişkiye girmedim. Ona elimi bile sürmedim. Ben onun yaşının büyümesini bekliyorum. Kendisini telli duvaklı alacağım” diye konuştu.

Poliste ifade veren N.B. de sevgilisi Metin Çelik'ten şikayetçi olmadığını belirtti. N.B., “Ben Metin'le kendi isteğimle kaçtım. O beni kaçırmadı. Bana elini bile sürmedi. Artık yaşımın büyümesini bekleyeceğim” dedi. Yıpalan muayenede genç kızın bakire çıkması üzerine Çelik, nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.