BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.439,36
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

6 gündür kayıptı arkadaşı çelişkili ifadeler verince gerçek ortaya çıktı cesedi bulundu

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

KÜÇÜKÇEKMECE'de ailesinin 4 Eylül'den beri alamadığı için kayıp başvurusunda bulunduğu Ahmet Çetin'in cesedi Beylerbeyi sahilinde bulundu. 

Abone ol

Küçükçekmece'de geçtiğimiz günlerde polise başvuran Ahmet Çetin'in ailesi,  24 yaşındaki gencin 4 Eylül gününden beri kayıp olduğunu ve hayatından endişe ettiklerini ifade etti.

Kayıp müracaatı üzerine Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından soruşturma açıldı.

Televizyon kanalına bağlanıp olayla ilgili konuştu

Polis olayla ilgili geniş çaplı operasyon başlatırken, Ahmet Çetin'in kaybolduğu gün en son gören kişi olan arkadaşı Murat K.bir televizyon kanalına bağlanarak olayla ilgili bilgi verdi.

Ancak çelişkili ifadeler veren ve olayı her seferinde başka şekilde anlattığı tespit edilen Murat K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gayrettepe'de bulunan Kayıp Şahıslar Büro Amirliğine getirilen Murat K. kaybolan Ahmet Çetin'le ilgili sorgulandı.

"Bir anda soyunup dereye atladı" iddiasında bulundu

Şüpheli Murat K. poliste verdiği ifadesinde arkadaşıyla birlikte içki içtiklerini, Ahmet Çetin'in bir anda yerinden kalkarak soyunduğunu ve ardından dereye atladığını iddia etti.

"Ailesinden çekindiğim için söylemedim" savunması

Murat K., Ahmet Çetin'in ailesinden çekindiği için olayı kimseye anlatmadığını söylediği öğrenildi.

Cesedi derede bulundu

Eşyaları dün sabah saatlerinde Küçükçekmece Hasanoğlu Deresine atılmış bir halde bulunan Ahmet Çetin'in cesedi ise akşam saatlerinde Beylerbeyi sahilinde bulundu. Ahmet Çetin'in cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

İşlemleri sona eren cenazeyi babası Durmuş Çetin aldı. Adli Tıp Kurumu'ndan çıkarılan cenaze için Küçükçekmece İkitelli Cemevinde helallik alındıktan sonra defnedilmek üzere Tokat'ın Reşadiye ilçesine götürüldü.

Arkadaşıyla eğlenmeye çıkmış

Adli Tıp Kurumu'nda Ahmet Çetin'in cenazesini almaya gelenlerden biri olan yakını İbrahim Kahraman, "Bize gelen bilgiye göre arkadaşıyla Cumartesi günü saz çalıp eğlenme amaçlı çıkıyorlar. Gidiş o gidiş. Daha sonra dün Beylerbeyi sahilinde cenaze bulunuyor. Daha önce de cüzdanı ve elbiseleri Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi bölgesinde dere kenarında bulunmuş" dedi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Zonguldak'ta golden cinsi köpeğin idrar kesesinden çıktı veteriner hekim inanamadı
Foto Galeri Zonguldak'ta golden cinsi köpeğin idrar kesesinden çıktı veteriner hekim inanamadı Galeriye Gözat