BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,74
ALTIN 2.491,65
HABER /  POLİTİKA

56 saat hiç uyumadan çalışan bakan kim? Abdulkadir Selvi yazdı

Abdülkadir Selvi, bugünkü yazısında Aile ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un 56 saat hiç uyumadan kesintisiz çalıştığını yazdı.

Abone ol

Aile ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Hürriyet gazetesi Ankara temsilciliğini ziyaret etti. Sohbette konuşulanları ve Selçuk'un günlük çalışma rutinini Abdulkadir Selvi, köşe yazısında aktardı.

Günde en az 10 kahve içtiğini çayı da çok tükettiğini söyleyen Selçuk'la ilgili bilinmeyen bir ayrıntıyı Selvi, okurlarıyla paylaştı.

"Bir şeye takıldım mı, onu sonuçlandırıncaya kadar takip ediyorum"

"Gece geç saatlere kadar çalışmasını anlarım da hiç uyumadan kesintisiz çalıştığını yeni öğrendim. Hiç uyumadan ne kadar çalıştığını sorduk, rekor 56 saatmiş. Bunu duyunca gözlerim fal taşı gibi açıldı. “Peki neden uyumuyorsunuz?” diye sorma ihtiyacı hissettim o şaşkınlıkla. “Bir şeye takıldım mı, onu sonuçlandırıncaya kadar takip ediyorum, araştırıyorum, inceliyorum ve sonuçlandırıyorum. O arada bakmışım başka bir gün olmuş” diye anlatıyor."

Selvi, ayrıca asgari ücretle ilgili Selçuk'un “Gönül isterdi ki daha yüksek rakamları verebilseydik” şeklindeki açıklamasına yer verdi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 2 yıl önce hediye edilen aslanlar bakın ne oldu!
Foto Galeri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 2 yıl önce hediye edilen aslanlar bakın ne oldu! Galeriye Gözat