BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

500 bin YTLlik maserati

İtalya'dan Türkiye'ye özel olarak getirilen Maserati'nin yeni versiyonu "Quattroporte Automatica" tanıtıldı.

Abone ol

İtalya'dan Türkiye'ye özel olarak getirilen Maserati'nin yeni versiyonu "Quattroporte Automatica" Brezilyalı samba grubu "Samba Time" tarafından tanıtıldı. Tanıtımda ilgiyi 500 bin YTL'ye satılan Mesarati'den çok sambacıların kıvrak dansları çekti.

Mudanya Yolu üzerindeki bir restoranın bahçesinde gerçekleştirilen tanıtımda, Brezilyalı dansçılar, 219 ile 240 bin euro arasında satılan lüks araçların önünde gösteri yaptı. 4 bayan 2 erkek sambacı, birbirinden kıvrak dansları ile 500 bin YTL'yi bulan otomobilleri gölgede bıraktı. Gösterinin ardından direksiyona geçerek basın mensuplarına poz veren grup, profesyonel mankenleri aratmadı.

Ardından basın mensupları ve davetliler Maserati'nin yeni versiyonu "Quattroporte Automatica" ile test sürüşü yaptı.
Organizasyonla ilgili olarak açıklama yapan Maserati'nin Türkiye Distribütörü Fer Mas Oto Ticaret A.Ş. Satış Müdürü Ersa Bacaksız, Antalya ve İzmir'in ardından Bursa'da gerçekleştirdikleri tanıtım ve test sürüşüne gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.

2005 yılından bu yana Türkiye'de 45 adet otomobil sattıklarını hatırlatan Bacaksız, "Maserati otomobil severler açısından çok özel bir araç. 219 ila 240 bin Euro arasında değişen fiyatlarla müşteriye sunuluyor. İstenildiğinde tamamen kişiye özel, hale getirilebiliyor. Bu siparişler için 1.5 ay ile 3.5 ay gibi süre beklemek gerekiyor" dedi.

Hedeflerinin pazar payını lüks segmente yükseltmek olduğunu söyleyen Bacaksız, "2007 yılında 40 otomobil satmayı hedefliyoruz. Araç üzerinde 4 milyondan fazla kombinasyon var. Bu yüzden herkese hitap etmiyor. Bu arabayı bilen alıyor. Bu yüzden kaliteli bir müşteri kitlesi var" diye konuştu.
Saatte 270 kilometre hıza ulaşabilen, 8 silindir motor gücüne sahip Maserati, 100 kilometreye 5.6 saniyede ulaşabiliyor.